FORNØYD: Ulla J. Gundersen i Bolig Og Eiendomsutvikling synes Odlo-byggene har blitt flottere enn hun hadde forestilt seg.

Odlo er snart innflyttingsklart

Julefeiringen kan tas i de nye leilighetene i de to nye blokkene på Greverud.

Publisert

I mange år sto den gamle Odlo-fabrikken på Greverud i fullt forfall. Bygget var for lengst forlatt, og tøyproduksjonen var flagget ut til utlandet. 

Så kom de lokale eiendomsutviklerne i Bolig Og Eiendomsutvikling på Kolbotn på banen, kjøpte hele bygget, og bestemte seg for å transformere den gamle fabrikken til boliger, og samtidig bygge to nye boligblokker. 

PS: Les papirutgaven av Oppegård Avis denne uken. Da tar vi turen inn i blokkene, og vil vise deg den raffe toppleiligheten, som nå står visningsklar inne i bygget som er i ferd med å bli ferdigstilles. Bli med på innsiden av Odlo i Oppegård Avis denne uken!

Fornøyd

GRAVER I VEI: Det jobbes hardt på byggeplassen for tiden.

Når vi nå skriver august 2016 i kalenderen, begynner boligkompleksene å bli ferdig. Området er totaltransformert, og de første beboerne har for lengst flyttet inn i den gamle, omgjorte fabrikken. 

– Prosjektet som en helhet har blitt mye finere enn hva jeg forestilte meg da vi fikk tegningene fra Shark arkitekter, sier Ulla J. Gundersen, salgs- og markedssjef i Bolig & Eiendomsutvikling på Kolbotn.

FORNØYD: Ulla J. Gundersen i Bolig Og Eiendomsutvikling synes Odlo-byggene har blitt flottere enn hun hadde forestilt seg.

 

FRA FUGLEPERSPEKTIV: Slik ser tomten ut fra luften. Om ikke lenge er Odlo.bygget ferdig.


Nye Odlo består av  61 leiligheter fordelt på de tre boligbyggene. I tillegg er det en forretningsdel, hvor blant annet selskapet Shark Arkitekter holder til.

Det har vært stor rift om leilighetene.

– Leilighetene i den gamle fabrikken solgte vi ut lynraskt, og nå er vi i gang med salget av leilighetene i de nye blokkene, forteller Gundersen. 

I DAG: Slik ser de nye byggene ut i dag.

Ferdig før jul

Prismessig ligger leilighetene opp til 5.990.000 for den dyreste toppleiligheten i de nye blokkene. 

Byggene står helt ferdig i desember, noe som betyr at dem som skal bo der, vil kunne feire jul i sin nye leilighet.

Powered by Labrador CMS