SLIK SER DET UT: Her er et bilde fra byggeplassen på Greverud Torget, tatt den 10. november.
SLIK SER DET UT: Her er et bilde fra byggeplassen på Greverud Torget, tatt den 10. november.

Her bygges det!

Gule vester, gravemaskiner og en maurtue av folk som jobber så gnistene spruter! Sjekk bildespesial fra Greverud Torget!

Publisert

Første spadetak er for lengst tatt på Greverud Torget, og det jobbes hardt med å lage "nye" Greverud!

Det er ikke småtteri som skal bygges på tettstedet sør i Oppegård. Rundt hundre leiligheter og flere nye, store bygg skal reises på plassen som i dag består av et lite kjøpesenter, asfaltert parkering og et stort hull der hvor Plantasjen i sin tid lå.

Shared space og butikk

SLIK BLIR DET: Her ser du en illustrasjon av hvordan det kommer til å bli når det står ferdi
SLIK BLIR DET: Her ser du en illustrasjon av hvordan det kommer til å bli når det står ferdi

Det første byggetrinnet vil ligge via-a-vis dagens senter, og vil få en stor Rema 1000-butikk i første etasje. Bygg to kommer til å ligge sør for dette, omtrent der gamle Plantasjen lå. Fra dette bygget vil det bli en gangbro over til Greverud stasjon.

Les også: Greverud Torget er i rute!

Midt på torget blir det et såkalt «shared space», med torgplass og vannspeil, kaféer og butikker og butikker. Rett og slett en mingleplass for folk som bor der.

Les også: Slik blir Greverud Torget

Det vil bli et stort parkeringshus under bakken for folk som bor der og ønsker det. Selve byggene vil bli bygget slik at den høyeste ryggen vil vende mot Skiveien. 

Nå begynner man altså å se konturene av hva som skal bygges!

Se video

For en tid tilbake var Oppegård Avis på stedet, før byggingen og gravingen startet, sammen med megler Ingar Pedersen for å se hvordan det kommer til å bli når det står ferdig.

Han forklarer i videoen hvordan Greverud Torget vil bli! Du kan også se bilder fra byggingen og hvordan det blir i bildekarusellen øverst i saken!

Klikk play for å se video!

NB! Klikk play i videoen under for å se demonstrasjonen!

Powered by Labrador CMS