DYREST: I denne blokka finner vi Oppegårds dyreste bolig til salgs akkurat nå.

Enorme prisforskjeller i boligmarkedet

Hvilke boliger er dyrest og billigst i Oppegård akkurat nå og hva får du mellom 17,5 til 2,7 millioner?

Publisert Sist oppdatert

Frister det med en kliss ny leilighet i Veslebukta, en prisredusert sentrumsvilla ved Kolbotnvannet eller en seniorbolig på Toppenhaug? Er du sugen på akvarium i kjøkkenøya, utsikt mot Kolbotnvannet eller en seniorbolig på Toppenhaug?

Vi har tatt en titt på de dyreste og de billigste boligene til salgs i gamle Oppegård akkurat nå.

Dyrest

SOLRIKT: Nydelig utsikt over Kolbotnvannet blir med på kjøpet.

1. Stor og moderne leilighet i Veslebukta. Slette vegger og duse farger. For drøyt 17,5 millioner får du både sportsbod og en p-plass i felles garasje. Ikke nok med det, får du tilgang til heis som er kjekt å ha, siden leiligheten ligger i 4. etasje. Det følger også med en fellesgjeld på kr 7 341,- pr måned. Leiligheten byr på fem rom hvor tre av dem er godkjent for soving. Får du kjøpt denne leiligheten til prisantydning vil du eie fem nydelige rom for kr. 3 522 698,- pr rom. I handlekurven får du også med 156 kvadratmeter til prisen av kr. 112 907,- pr stk.

– Leiligheten deres er over dobbelt så dyr som villaen rett over vannet som er nest dyrest i Oppegård når det kommer til kvadratmeterpris. Hvorfor det?

– Først og fremst er dette en nyere leilighet og det er helt vanlig at leiligheter er dyrere enn hus på kvadratmeterpris. I tillegg er denne leiligheten vestvendt mens villaen over vannet er østvendt, svarer Trygve Formo Hermansen som selger boligen på vegne av Sem & Johnsen.

Totalpris kr. 17.613.492,- kvadratmeterpris kr. 112.907,-

Nest dyrest

AKVARIUM: Praktisk med akvarium integrert i kjøkkenøy. Her kan hummern holde seg fersk lenge. Eller kanskje noen abbor fra Kolbotnvannet?

For nesten 16,5 millioner kan du smykke deg med en sikkelig sentrumsvilla ved Kolbotnvannet. Boligen inneholder hele ti rom, hvorav sju av rommene er godkjent for soving. Boligen er sentrumsnær, du står fritt til å benytte deg av både tråkkebåt, kajakk eller kano for å komme deg på butikken eller på kino i Kolben. Selve boligen tilbyr 326 kvadratmeter til en pris på kr. 52 630,- pr stk. Drømmer du om en tomt på 900 kvadratmeter eller mer, er dessverre ikke dette boligen for deg, da det kun følger med 899 kvadratmeter tomt.

Det er eiendomsmegler og partner i Nordvik, Elisabeth Hjertenes selger boligen.

Totalpris kr. 16 420 824,- kvadratmeterpris kr. 52 630,-

Ikke dyrest, men fortsatt dyr

KLASSISK HUS: Akkurat slik man forventer å se et skikkelig hus.

For rett i underkant av 15 millioner kroner får du kort vei til både Gjersjøen og Ingierkollen. Radiator, bergvarme og nytt elektrisk anlegg følger med. Huset er over to plan og fire av rommene er godkjent for soving. Dersom du er glad i å pusse opp bør du sitte stille i båten de neste 10-15 årene for innvendig er boligen nyoppusset i 2022-2023. Det følger riktig nok med tomt på 1032 kvadratmeter og garasje. Riktig kjøper finner sikkert på noe å gjøre med verktøysamlingen uansett.

Bent André Norderhaug selger huset på vegne av NORD Eiendomsmegling.

Totalpris kr. 14.978 992,- kvadratmeterpris kr 69.347,-

Billigst

PRAKTISK OG ORDENTLIG: Alt på et plan og standarden er god.

Skal du kuppe den billigste boligen i Oppegård i dag må du enten være over 50 år eller bli det raskt for det er visning allerede torsdag 16. mars. Prisen ligger på 2,6 millioner og byr på 51 kvadratmeter til prisen av kr. 49.056,- pr stk. Vestvendt uteplass og ellers lettstelt leilighet. Perfekt for den som vil trekke seg tilbake og nyte seniorlivet på Toppenhaug på Oppegård. En bonus er at du får med enorm tomt på hele 6.551 kvadratmeter. Kjøper må imidlertid belage seg på å dele denne tomta med en rekke andre andelseiere.

Olav Håvard Storås i DNB Eiendom selger boligen.

Totalpris kr. 2.747.190,- kvadratmeterpris kr. 49.056,-

Nest billigst

MODERNE STUE: Stuen må sies å være intim, men fremstår som moderne og koselig.

For nesten 2,9 millioner kroner får du den høyeste kvadratmeterprisen blant Oppegårds tre billigste boliger. 40 kvadratmeter for kr. 72.283,- pr stk. Rommene er det ikke mange av, men du får de to som er til kr. 1.445 663,- pr stk. Med på kjøpet får du en flott vestvendt balkong og veldig kort vei til marka.

Attentus Eiendomsmegling ved Bjørn Vidar Lazar Braathen selger leiligheten.

Totalpris kr. 2.891 327,- kvadratmeterpris kr. 72.283,-

Ikke billigst, men fortsatt billig

STORE VINDUER: Lyset kommer enkelt inn og du kommer enkelt ut på balkongen i Kongeveien

De billigste kvadratmeterne av de seks boligene Oppegård Avis har sett på i denne saken får du i Kongeveien på Ødegården, og med sine 69 kvadratmeter blir totalprisen rundt 3,1 millioner kroner for denne leiligheten. I denne leiligheten på Ødegården får du to godkjente soverom og fantastisk utsikt mot akebakken i Trulsern.

Johan Fredrik Winnem selger boligen for DNB Eiendom.

Totalpris kr. 3 132 132,- kvadratmeterpris kr. 43. 501,- Rompris kr. 1 044 044,-

Powered by Labrador CMS