MANGE GODE PRESTASJONER: Både Oppegårds egne spillere og gjester fra andre klubber storkoste seg under Oppegård Open. Her ser du fra premieutdelingen i C-klassen.

En fantastisk turnering!

Se bilder og les resultatene fra Oppegård Open i bordtennis!

Publisert

Det var mange jevne og spennende kamper på Flåtestad skole og Østli skole da Oppegård Open i bordtennis 2016 gikk av stabelen 7. og 8. november.

PS! Se bildespesial fra arrangementet i bildekarusellen øverst i saken.

Mange nye spillere

På mandagen var det nærmere 40 påmeldte til stevnet for yngre spillere på Flåtestad skole, hvorav spillere fra Oppegård IL, Kolbotn BTK, Siggerud, Nesodden, Fokus (Oslo) og Sarpsborg.

Stevnet trekker ikke minst til seg mange nye spillere, og denne gangen var ikke noe unntak.

Stevnet ble arrangert som et "rankingstevne": de høyest rankede spillerne på tvers av kjønn og alder (men med 15 år som maks-grense) konkurrerer i A-klassen. I B-klassen kommer så de litt lavere rankede spillerne, samt de litt eldre nybegynnerne.

PS! Saken fortsetter under bildet!

TEGNER OG FORKLARER: Thorfinnur Gudmundsson i gang med å forklare hva som skal skje til spente spillere og foreldre.

Gode prestasjoner

I C-klassen spiller de yngste nybegynnerne. I motsetning til mange andre stevner går alle videre til sluttspill, og særlig i sluttspillene er det mange jevne kamper.

I A-klassen ble det denne gangen 4-dobbelt Oppegård, med Markus Franck på første plass, Hanna Hovden på 2., Sebastian Kolseth på 3. og Christoffer Wibe på 4.

PREMIEUTDELING: Her ser du premiene bli utdelt i klasse A.

PS! Saken fortsetter under bildet!

Klasseseier

PREMIEUTDELING: Her ser du premiene bli utdelt i klasse B.

I B-klassen var det Fredrik Klausen fra Siggerud som stakk av gårde med klasseseieren foran Mathias Nilsen Berg og Ludvig Ørmen Støre fra Oppegård IL (2. og 3.). På 4. plass kom Marcus Nyhus Amundsen fra Nesodden IL.

PS! Saken fortsetter under bildet!

I C-klassen offentliggjør vi ikke resultater jf. barneidrettsbestemmelsene. Her var det imidlertid også med mange nye og talentfulle spillere som viste mye flott spill.

PREMIEUTDELING: Her ser du premiene bli utdelt i klasse C.

Resultatene fra stevnet for yngre (samt deltakerliste fra C-klassen) kan du se HER.

PS! Saken fortsetter under bildet!

 

På tirsdagen ble Åpen klasse avviklet i gymsalen på Østli skole. Her vant Rikard Johannsson (hovedtrener i Oppegård/Kolbotn) foran Tore Kristoffersen og Ilker Comak, begge Kjelsås.

Resultatene fra Åpen klasse på tirsdag finner du HER.

Powered by Labrador CMS