STO PÅ: Oppegårds bordtennis-spillere storkoste seg og hadde mange gode prestasjoner under den andre runden i Norges Cup i bordtennis.

Flott innsats!

Oppegårds bordtennis-spillere markerte seg i den andre Norges Cup-runden.

Publisert

Fredag den 7. oktober møttes Aslak, Kristoffer, Hanna, Hannah, Axel, Rikard, Bon Yae, Kristian og Stein Magne på Gardermoen for så å ta flyet til Bergen. Ludvik og Gard hadde tatt turen vestover dagen før for en uviktig Chess konferanse. Alle leverte flere bra resultater og det skulle ikke stå på innsatsen, melder Oppegård IL

Slow start

Første passet skulle guttene spille Herrer Elite, mens jentene Piker 15. Det var en litt slow start for Oppegård sin del, dessverre tok ingen seg videre fra puljen i Eliteklassen. Kristoffer hadde en veldig jevn kamp mot seierherren i Herrer C, Ola Norheim (Skjoldar IL), men endte med 3-1 tap. Aslak hadde to matchballer mot Atle Irgens (Stord BTK), men tapte 11-9 i femte sett.

Axel vant en kamp 3-0, men uforventet tok han seg ikke videre fra puljen. Ludvik kom i en veldig hard pulje og i tillegg til skade i høyre arm var ikke dette den beste kombinasjonen.

I Piker 15 var Hannah nære kamp etter kamp, men det ville seg bare ikke. Hanna vant to kamper, inkludert en imponerende 3-0 kamp mot Anastasia Humberseth (Volda & Ørsta BTK), men måtte se seg slått av Silje Flaglien (Fokus BTK).

Hanna gikk videre som toer og møtte direktekvalifiserte Kristina Pirtskhalava (Bodø BTK) i kvart, som hun slo 11-3 i avgjørende. I Semi tapte hun for klassevinneren Evelyn Torvik (Volda & Ørsta) 3-0. Uansett, kjempe sterkt av Hanna med en pallplass i J15.

Ufordelaktig trekning

I herrer Junior var ikke trekningen helt på vår side. Aslak kjempet bra mot Katarina Wetzel (B-72) og Petter Vedeler (Laksevåg BTK), men tapte dessverre jevnt begge kampene. Han endte som treer i puljen etter å ha knust Noah Hovdenak (Fokus BTK).

Ludvik startet med en 3-0 seier, men også han tapte for to høyere rankede spillere med små marginer. Kristoffer etter knappe tap for Daniel Halsteinli (Fokus BTK) og Andreas Nguyen (Fjell), ble firer i puljen.

Axel var fjortendeseedet og tok puljen sin greit. Axel møtte Halsteinli i første runde i sluttspillet som han uten problemer slo 3-0. I 8-dels var Even Horvli (Molde BTK) motstanderen, som var tredjeseedet i hele klassen. Axel vant ikke bare 3-0, men han tok også andre settet 11-0. I kvartfinalen ble Axel slått ut av Nora Nilsen (B-72), og endte på en fin femteplass.

I Damer Eldre Junior, endte Hannah på en tredjeplass i puljen etter en jevn kamp mot Yoana Wertebach (B-72) for eksempel. Hanna ble toer i puljen sin etter et 3-1 tap for høyere rankede Martine Toftaker (B-72). Hanna slo Elisabeth Johnsen 3-1 i 8-dels, men tapte så for Lisa Lange (Harestua IL). Imponerende 5. plass i U21 klassen for tolv år gamle Hanna.

BLE PREMIERT: Det er alltid stas å få medaljer etter en super innsats!

PS! Saken fortsetter under bildet!


Etter en dag der spillet var betydelig bedre enn resultatene for de fleste, fant Aslak derfor frem litagoen og slo Andreas Nguyen (Fjell) 11-9 i avgjørende, og gikk videre fra puljen som toer i Herrer Eldre Junior. Axel fulgte også med som toer etter en 12-10 i avgjørende seier mot Edvard Brandtzæg (Fokus BTK) etter å ha ligget under 2-0 og reddet fem matchballer. Axel tapte også 11-9 i avgjørende, i kampen om å bli ener i puljen, for femtendeseedete Gard Egenberg (SPKL Heros). Ludvik hadde en jevn kamp med flere settballer for et avgjørende sett mot Nicolai Zabka (Volda & Ørsta BTK), men tapte 3-1.

Kristoffer hadde også en veldig jevn kamp Andreas Dagsloth (Volda & Ørsta BTK), men med litt stang ut med både 10-12 og 15-17. I Herrer Eldre Junior sluttspillet tapte Axel for Jonas Flåøien (B-72) og Aslak for Even Horvli (Molde BTK), begge i 16-dels mot direktekvalifiserte spillere. I Damer Junior kom både Hannah og Hanna i tremannspuljer, der Hannah røk ut med settsifrene 11-8, 11-9, 11-9 mot Elisabeth Johnsen (Bodø BTK). Hanna tapte for Aurora Green 12-10 i avgjørende etter både matchballer i tredje og femte sett. Ingen av jentene tok seg videre til sluttspillet.

Videre

I det Axel dro fra hallen for å rekke et tidligere fly, tok alle fem Oppegårdingene seg videre fra puljene i Gutter 15 og Piker 13. Aslak var sekstendeseedet og vant puljen uten å avgi sett. Det samme gjorde Kristoffer bare at han slo trettendeseedete Daniel Halsteinli (Fokus BTK), som revansj fra gårsdagen.

Ludvik ble toer i puljen etter en bra kamp mot Noah Hovdenak (Fokus BTK) som endte med 3-1 tap. Aslak røk ut mot toeren fra Kristoffer sin pulje med et surt tap, mens Kristoffer tapte for Tone Todok (Nesodden IF). Begge tapte 3-1 i 16-dels.

Ludvik derimot bestemte seg for å slå ut Øyvind Christiansen (B-72) 11-9 i avgjørende og ta seg til 8-dels. Det skaffet Ludvik 1 Norgescuppoeng. Han ble slått ut av Lars Edvardsen (Eiker BTK) 3-0. I J13 var det Hanna sin tur med revansj mot Evelyn Torvik (Volda & Ørsta BTK), som hun slo 3-1. Hanna var i en tremannspulje og alle slo hverandre 3-1 så det ble poengtelling. Hanna kom greit ut av dette og ble toer i puljen. Hannah ble også toer i puljen sin etter en deilig seier med 11-9 i avgjørende mot Anja Myklebust (Tingvoll BTK).

Hannah kunne også fort blitt ener etter et 13-11 i femte tap for klassevinneren Anastasia Humbereth (Volda & Ørsta BTK), men dette skal man bare se positivt på – fantastisk prestasjon av Hannah. Både Hanna og Hannah tapte i semifinalene. Hannah møtte eneren i Hanna sin pulje der hun hadde en komfortable 2-0 ledelse men som dessverre glapp. Hanna møtte eneren i Hannah sin pulje, men denne gangen ble Humberseth for god og tok det 3-0. Men vi tar gjerne med hjem to tredjeplasser til i kofferten.

Fornøyde

Det ble totalt tre bronse i helgen, som vi er selvsagt fornøyde med. Alle sto på og spillemessig merker man en bra progresjon allerede i løpet av denne sesongen.

Det ble selvfølgelig Peppes Pizza på lørdagskvelden, så tradisjonen lever fortsatt. Som alltid, takk til Rikard for coaching og foreldre som tok turen til Bergen.

Powered by Labrador CMS