– JA, NÅ KOMMER DE: Daglig leder i KIL, Harald Vaadal, garanterer nå for at garderobeanleggene kommer på plass. De to brakkene fra Ramirent kommer og skal pusses opp fra den 14. september.

– Garderobene kommer 14. oktober - garantert

En gledens dag for fotballen i KIL! Daglig leder Harald Vaadal forteller at datoen er satt for levering av det etterlengtede anlegget.

Publisert

– Vi har nå fått avtalt at brakkene i idrettsparken på Sofiemyr settes opp fredag 14 oktober, og dette er garantert , forteller daglig leder Harald Vaadal i Kolbotn Idrettslag. 

Etterlengtet

Et garderobeanlegg har vært mildt sagt lenge etterlengtet. Det har vært en lang prosess for å få på plass brakkene, men nå er det altså garantert at de dukker opp, og det vil heller ikke ta lang tid før de kan tas i bruk.

– Vi har fått to brakker fra Ramirent som skal settes opp innenfor bommen mellom gressbanen og grusbanen, slik godkjent søknad om byggetillatelse angir, forteller Vaadal.

– Brakkene har vi fått fra Ramirent. De er noen år gamle, og nå skal de pusses opp, slik at de får en tilfredsstillende standard. Så skal det kobles på vann, avløp og strøm. Dette regner vi med kommer til å ta rundt en ukes tid, slik at brakkene vil være klare til bruk i uke 43, sier han. 

PS! Saken fortsetter under bildet!

HER KOMMER BRAKKENE: Det er i dette området, mellom bommen og kunstgressbanen, at de nye brakkene kommer til å bli plassert.

Takknemlig

I tillegg til garderobeanlegget vil det også bli kioskvogn på stedet, slik at folk kan få kjøpt seg noe å drikke og bite i.

Vaadal uttrykker takknemlighet overfor Ramirent, som har gitt brakkene som en gave til idrettslaget.

– I tillegg ønsker vi å takke kommunen, som har vært positive, har stilt opp og dekker alle utgifter til vann og avløp, sier Vaadal. 

Midlertidig løsning

Han understreker at brakkene bare er en midlertidig løsning.

– Det er viktig at idrettslaget har et anlegg å tilby både egne og gjestende lag som skal spille fotball, men samtidig er det viktig å påpeke at dette brakkeanlegget kommer til å stå og være i bruk inntil byggingen av en fremtidig idrettshall kommer i gang. Det viktigste nå er at vi nå endelig får på plass et anlegg hvor folk kan dusje, gå på do og skifte, avslutter Vaadal. 

Powered by Labrador CMS