ENDELIG: I dag ble de midlertidige garderobebrakkene på Sofiemyr offisielt åpnet. Endelig har fotballspillende jenter og gutter, samt gjestende lag, mulighetene til å både skifte og gå på do i varme lokaler!

Endelig er garderobene åpnet!

Ventetiden er endelig over! De nye garderobebrakkene ved Sofiemyr kunstgress ble åpnet høytidelig i ettermiddag.

Publisert

Ventetiden har vært lang, men endelig er de midlertidige garderobe- og toalettbrakkene på plass ved kunstgresset på Sofiemyr.

Dette er virkelig en gledens dag for Kolbotn IL og for alle fotballglade folk i kommunen!

Dermed er det bare å glede seg til en helt ny fotballhverdag!

PS! Saken fortsetter under bildet! Se video fra åpningen i videovinduet øverst i saken!


Det er 16 år siden kunstgressbanen på Sofiemyr sto ferdig. Alle disse 16 årene har banen vært uten både toalett og garderobe, til stor frustrasjon både for idrettslaget, spillere og ikke minst gjestende lag.

ENDELIG: I dag ble de midlertidige garderobebrakkene på Sofiemyr offisielt åpnet. Endelig har fotballspillende jenter og gutter, samt gjestende lag, mulighetene til å både skifte og gå på do i varme lokaler!

Høytidelig åpning

KLIPPET SNOREN: Jacob fra G04 og Anine fra J04 foretok den offisielle snorklippingen, og tok garderobene i nærmere øyesyn. De er storfornøyde!

Fredag den 16. desember klokken 15.00 var den garderobeløse tiden historie, og daglig leder Harald Vaadal kunne stolt vise frem anlegget som skal stå frem til den nye idrettshallen står ferdig i 2019.

– Dette er en gledens dag, og vi ønsker å takke alle som har bidratt på frivillig basis for å få dette anlegget opp, sa han under åpniningen.

G04s Jacob Østvold og J04s Anine Johnsen trakk i snorene, og dermed var garderobene offisielt åpnet!

Kodelås

De oppvarmede brakkene har både vask, toalett, benker og dusj, og kan benyttes av alle fotballspillere, så lenge de har koden til kodelåsen, som gis ut av klubben.

Inne i brakkene er det toalett, dusj, håndvasker og ikke minst benker man kan sitte på når man skal skifte. Brakkene er oppvarmet til en behagelig temperatur.

INNVENDIG: Slik ser det ut inne i garderobene. Det er varmt og deilig der inne!

Dugnad

Det er  takket være iherdig dugnadsinnsats og stor giverglede at anlegget nå har kommet på plass.

Brakkene har blitt gitt vederlagsfritt som gave av Ramirent, som var representert på åpningen med Olav Borch. Shark Arkitekter ved Kari Sivertsen og Bolig- og eiendomsutvikling ved Paal Gundersen har også bidratt i arbeidet rundt tillatelser og oppsetting, mens Oppegård kommune har bistått med tilkobling av anlegget og montering. Snekker Jarek har stått på på fritiden med oppussingen, mens Martin Iversen har hjulpet til med et moderne låssystem.

I tlilegg har Håkon Bekkestad stått på utrettelig for å få dette på plass, og det har også styret i KIL, blant annet ved Anita Tonne.

Klikk play for å se video!

Vi får videre håpe at anleggene får lov til å stå i fred for hærverk, innbrudd og annet, og at de kan glede tusenvis av fotballglade jenter og gutter mens vi venter på at den nye idrettshallen står klar.

PS! Under her kan du se video fra da brakkene ble heist på plass. Sjekk forskjellen!!

Powered by Labrador CMS