PIGGE GUTTER: Håndballgutta hjelper til med dekkskifte lørdag 26. oktober. Bak f.v.: Mikkel Westli, Sondre Indset, Elias Borge, Henrik Hedlund, Jørgen Aasmundstad, Markus Vestgren, Noah Jonlund. Foran f.v.: Niklas Gjerde, Sander Ly, Carl T. Johansen, Simen Sørgaard Olsen. Elio Karlsrud og Axel Skaarnes ikke var tilstede når bildet ble tatt.

Dekker inn Bring

Kolbotn G16 kvalifiserte seg tidlig til Bring-serien. Nå håper de å finansiere litt av satsningen med å skifte dekk.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag 26. oktober, mellom 10.00 og 15.00, er Kolbotns G16 klare til dyst, for å tjene noen kroner til lagkassa. Da tilbyr håndballgutta dekkskift samt vask av sommerdekk på parkeringsplassen utenfor Sofiemyr stadion.

– Vi ønsker å tjene inn penger til Bring-serien, som er en nasjonal serie hvor vi skal reise rundt i Norge å spille håndball. Dette vil koste en del, og vi trenger derfor å samle inn litt ekstra penger, sier Mikkel Westli.

– Det er fint for oss gutta at vi kan gjøre noe selv for å samle inn penger, og at ikke alt bare går ut fra foreldrene våres lommebøker. Også blir det noe vi gjør felles som oppkjøring opp mot Bring-serien, supplerer Simen Sørgaard Olsen.

BRING IT ON: Mikkel Westli og Simen Sørgaard Olsen håper folk i nærmiljøet benytter seg av tilbudet og passer på å gjøre bilen klar til vinteren før snøen kommer.

Dekkskifte og noe attåt

Håndballgutta håper på god inntjening, og stiller med salg av kaffe og vafler i tillegg til skifting av dekk. De bedyrer at det er helt trygt å bruke dem.

– Vi har god assistanse fra erfarne dekkskift-fedre, så det skal være trygt, forteller Olsen.

Nådd målet

Håndballgutta er fornøyde med å ha kommet med, og gleder seg til å vise hva de er gode for.

– Det har vært et mål for oss denne sesongen. Det er stort å vise at vi klarer det vi har trent for, sier Westli og Olsen.

Dekkskifte-lørdag

  • Lørdag 26. oktober tilbyr G16 dekkskifte på parkeringsplassen på Sofiemyr stadion.
  • Dekkskifte koster 250 kroner.
  • Dekkskifte og vask av sommerdekk koster 300 kroner.
  • Det selges kaffe og vafler.
  • Alle inntekter går til G16 og deres satsning i Bring-serien.

Trener Thomas Murby ser også frem til å måle krefter med de beste.

– Puljene er ikke klare men i utgangspunktet tar vi sikte på å nå nasjonalt sluttspill og å bli blant de tolv beste i Norge. Kommer man dit kan alt skje. Gutta trener fire dager i uka, pluss styrke på egenhånd og spiller en til to kamper per uke, så det er en gjeng som er veldig flinke til å trene, sier Murby.

Han legger til at de har jobbet for dette de siste tre årene, men at det ikke er nå de skal være best.

– Vi vil at de skal være med så lenge som mulig og på et så høyt nivå som mulig, men det er gleden ved å spille håndball som er viktigst.

Nå håper både trenere og spillere at lokalsamfunnet er med på å putte penger i kassa på lørdag.

GUTTER 16: Bak fra venstre: Petter Tusvik (Trener), Elio Karlsrud, Sander Ly, Henrik Hedlund, Mikkel Westli, Jørgen Aasmundstad, Niklas Gjerde, Elias Borge og Thomas Murby (Trener)Foran fra venstre: Simen Sørgaard Olsen,.

– Bring kan fort koste ganske mange kroner så denne dekkskifte-dugnaden er egentlig ganske viktig. Det er vanlig at det koster oppmot ti tusen per person, avhengig av hvilke lag vi får, avslutter Murby.

Powered by Labrador CMS