SISTE TURNERING: Thomas Rønningen har en fantastisk bryterkarriere bak seg. Nå venter trenerjobb for bryteren.

Siste kamp for Thomas

Satte skoene på matten etter en lang og suksessrik brytekarriere.

Publisert

Kolbotn stilte med en sterk tropp i senior NM i Fredrikstad. For en bryter ble dette et helt spesielt mesterskap.

Legger opp som utøver

Dette er nemlig Thomas Rønningen sin siste turnering, og han ønsket å avlutte med et NM-gull før han gikk inn i brytepensjonistenes rekker. 

I AKSJON: Her ser du Thomas Rønningen i aksjon under sin siste turnering.

Rønningen startet med oppskriftsmessige seire på teknisk overlegenhet på vei mot finalen.  I siste kvalifiseringsmatch mot 17 år gamle Samuel Andreassen fra Gulset, kjørte Thomas matchen fra start til slutt, men fant ikke rytmen og slet med å komme til, og matchen ebbet ut på stillingen 3-3.

Der scoret Samuel scoret det siste poenget og gikk til finalen, vant denne og Kongepokalen.  Thomas gikk bronsefinale mot en annen veteran, Bård Fornebu,  der Thomas vant sikkert 8-0.

Stående applaus

SKOENE PÅ MATTEN: Etter matchen ble Thomas sittende på matta, tok av seg skoene og lot de bli stående igjen mens han forlot matta og brytinga som utøver til øredøvende applaus. Dette er tradisjon for store brytere som legger opp.

Etter matchen ble Thomas sittende på matta, tok av seg skoene og lot de bli stående igjen mens han forlot matta og brytinga som utøver til øredøvende applaus. 

Dette er tradisjon for store  brytere som legger opp.  Thomas har hatt en fantastisk karriere.

Rønningen har i løpet av sin karriere tatt både kongepokal, seks norske mesterskap, fire nordiske mesterskap, gull i Dave Schultz memorial, gull i Golden Grand Prix Ungarn, to sølv og ett gull i Bundesliga, og han er også den første nordmannen som har vunnet Bundesliga med sitt lag.

Vi takker Thomas for alt han har bidratt med og ønsker han lykke til videre og han fortsetter sin karriere som trener.

Powered by Labrador CMS