HJEMMELAGET: Ali Habash og bestemoren Amal Hamza tilbyr take-away mat fra Midtøsten i den nyåpnede butikken på Prinsdal Torg.

Smak av Midtøsten

Ali Habash (20) fra Tårnåsen selger bestemors hjemmelagde mat på Prinsdals Torg. Han håper nye smaker vil friste folk til å besøke nyåpnede Midtøsten Frukt & Grønt.

Publisert

På Prinsdal Torg, rett over kommunegrensen, har syriske Ali Habash (20 ) fra Tårnåsen, fått ansvaret for å drive Midtøsten Frukt & Grønt. Her selger han dagligvarer og hjemmelaget take-away mat fra Midtøsten.

– Tanken var at vi skulle tilby noe nytt i markedet, og herved kom konseptet minikjøkken, men så kom vi på å lage en dagligvarebutikk med minikjøkken. Vi lager mat fra Midtøsten, det har litt spesielle sauser og krydder, sier Habash.

PS! Saken fortsetter under bildet!

Bedrift-rabatt

EKSOTISK FRUKT: Ali Habash (20) har i tillegg til de vanligste frukt- og grøntsortene, også noen mer eksotiske varer, som fiken.

Eieren av butikken bor på Nannestad, så det er Habash som har ansvaret for daglig drift.

– Det ble for langt for han å reise hit, så da takket jeg ja til jobben, og bestemor ble kjøkkensjef, smiler Habash.

Les også: Utstilling med mening!

I utgangspunktet ønsket de å åpne på Kolbotn, men der fikk de ikke tak i lokaler, så da ble det Prinsdalen istedenfor. Tårnåsen-mannen håper folk fra Oppegård vil komme likevel.

– Vi har tilbud til til bedrifter og de som jobber i kommunen i Oppegård. De får ti prosent rabatt på alle retter, forteller Habash.

PS! Saken fortsetter under bildet!

EKSOTISKE DELIKATESSER: Amal Hamza kokkelerer!

Nytt og rimelig

Habash tilbyr mange forskjellige retter, noen til spesielle dager i måneden, men ved forhåndsbestilling kan de levere alt som står på menyen. Og her står det alt fra syriske frokostretter til tyrkiske desserter.

Les også: Møt plomefrua fra Svartskog!

– Alt er hjemmelaget med våre spesielle krydder og sauser. Det er nye smaker og rimelige priser, sier Habash, som håper det kommer mange innom.

EKSOTISK FRUKT: Ali Habash (20) har i tillegg til de vanligste frukt- og grøntsortene, også noen mer eksotiske varer, som fiken.

– Vi vil invitere alle innbyggerne i Oppegård til å prøve maten vår, avslutter Habash.

 

Powered by Labrador CMS