RUNDTUR: Butikksjef Malene Lindberget viser deg rundt i den nye store Kiwi-butikken på Sofiemyr. Dette er den sjette Kiwi-butikken i gamle Oppegård kommune.

Åpnet gigant-Kiwi på Sofiemyr

Bli med på rundtur i den over 1400 kvadratmeter store butikken. Se video!

Publisert

Torsdag sto kundene klare da Kiwi Sofiemyr åpnet dørene i Kongeveien. Med bare Biltema og nye Plantasjen i mellom, har Extra-butikken dermed fått en konkurrent om dagligvarekundene.

Butikksjef Malene Lindberget sto klar med håndspriten da kundene strømmet inn i kontrollerte former.

– Nå er vi på plass med alt. Med god planlegging i forkant har det gått veldig greit. Normalt ville vi hatt åpningsfest, men på grunn av pandemien må vi ta forholdsregler. Likevel har vi mange giveaways og utdeling av fersk frukt, forteller Lindberget.

34-åringen fra Oslo skal lede butikken som får hele 1401 kvadratmeter stort butikklokale og dermed et større utvalg enn mange andre butikker. Hun har jobbet i Kiwi siden 2008 og vært butikksjef siden 2010. I 2012 åpnet Malene den nye Kwi-butikken på Mortensrud. I tillegg har hun jobbet både på Grønland og Holmlia, før hun nå er øverste leder for den nye butikken på Sofiemyr.

I videoen øverst kan du bli med butikksjefen på en rundtur i den nye butikken.

"NYTT" SENTER: Butikksenteret på Sofiemyr har fått ny fasade etter oppussingen. Ved siden av den nye Kiwi-butikken kommer snart Plantasjen i nye lokaler.
"NYTT" SENTER: Butikksenteret på Sofiemyr har fått ny fasade etter oppussingen. Ved siden av den nye Kiwi-butikken kommer snart Plantasjen i nye lokaler.