VELKOMMEN: Denne gjengen holder et informasjonsmøte i Gamle Oppegård rådhus, torsdag klokken 18.00.

Vil du møte Bydelsmødrene?

I morgen kan du få stifte bekjentskap med flotte, lokale bydelsmødre.

Publisert

Bydelsmødre jobber blant annet som frivillige brobyggere mellom isolerte og hjemmeværende kvinner og kommunens tjenester. Målet er å bidra til bedre levekår for kvinner med minoritetsbakgrunn og deres familier.

I januar skrev Oppegård Avis en sak om at dette initiativet har fått fotfeste også her i Nordre Follo.

Åpen invitasjon

Torsdag 1. juni klokken 18.00 åpner Bydelsmødre Nordre Follo dørene på vidt gap, og inviterer til et hyggelig møte.

– Vi som Bydelmødre Nordre Follo vil gjerne invitere alle kvinner til et uformelt møte og en kopp kaffe. Her ønsker vi å presentere oss og fortelle om arbeidet vi gjør, forteller Aga Tkacz, som er en av de engasjerte bydelsmødrene.

I dag er det slik at nesten alle våre lokale bydelsmødre har minoritetsbakgrunn, men det er absolutt ikke noe krav.

– Hos oss er alle kvinner velkommen, enten du har lyst til å være engasjert, om man trenger hjelp til noe, eller bare har lyst på en hyggelig samtale med andre kvinner, sier Tkacz.

Alle er velkommen

Hvis dette er et tilbud du ønsker å vite mer om, så er stedet Gamle Oppegård rådhus, i Kolbotnveien 30. Morgensdagens møte starter klokken 18.00 og alle kvinner er velkommen.

Dersom du ønsker å komme i kontakt med Bydelsmødre Nordre Follo har du følgende alternativer: 1. Møt opp på morgendagens møte. 2. Send en e-post til nordrefollo@bydelsmor.no. 3. Ring Shorok på telefon 486 19 139 på hverdager mellom klokken 18 og 19.

Powered by Labrador CMS