NAKKEBRUDD: Camilla Hille pådro seg to brudd i en nakkevirvel på torsdag.
NAKKEBRUDD: Camilla Hille pådro seg to brudd i en nakkevirvel på torsdag.

Brakk nakken – blir frisk

I går fikk kommunestyrerepresentant Camilla Hille konstatert to brudd i nakken, etter at en baklengs salto med skru gikk galt.

Publisert Sist oppdatert

Kommunestyrerepresentant Camilla Hille (V) havnet torsdag på sykehus med to brudd i nakken, etter at den spreke politikeren skulle prøve seg på en baklengs salto med skru da utvalget for oppvekst, idrett og kultur fikk en omvisning i den nye turnhallen i Ski.

Det skulle hun ikke gjort.

Forsøket endte nemlig med to brudd i nakken, nærmere bestemt i virvel c6. Hun har også fått skader på tre leddbånd mellom knoklene.

Slipper operasjon

Det både er, og høres dramatisk ut, men etter alle solemerker har Hille sluppet med skrekken.

– Jeg mistet følelse i venstre arm, men den har kommet delvis tilbake, skriver Hille fra sykesengen.

De virkelige gode nyhetene er at hun slipper operasjon.

– Jeg slipper operasjon, men jeg ligger her med to brudd på virvel C6, tre skader på leddbåndene mellom virvlene og nedsatt følsomhet i venstre arm. Har hevelser rundt ryggmarg. Blir skrevet ut i kveld og skal ha videre oppfølging på Ullevål, de har visst de beste nevrokirurgene, skriver Hille til Oppegård Avis.

Null hockey

Naturlig nok blir det også en lengre pause fra aktiviteter for den spreke politikeren, som blant annet er kjent for sin karriere på det norske hockeylandslaget.

– Jeg blir borte noen uker fra jobb. Ja fra det meste. Må ha krage på i 12 uker, så det blir ikke noe hockey på meg denne sesongen. Neste sesong satser vi på, skriver hun og avslutter med en tommel opp.

Powered by Labrador CMS