SYNGER SOLO: Sofie Aurora Rasten Syversen skal gi alt i kirken for de fremmøtte.

Klart for lysmesse i Øståsen kirke

Sangkoret Canto avholder sin tradisjonelle lysmesse i Øståsen kirke fredag 15. desember klokken 20.00.

Publisert

Sangkoret Canto følger opp en god tradisjon og inviterer til lysmesse i  Øståsen kirke. Koret får hjelp av en svært lokal sangsolist, Sofie Aurora Rasten Syversen -20 år -, født og oppvokst på Hellerasten.

Les også: Lokal idrett i historisk, lokal kalender fra historielaget

Hun har spilte i Tårnåsen Skolekorps, vært med i OPAL i 5år. Har eksamen fra musikklinjen ved Ski Videregående Skole, med vokal som hovedinstrument. Høsten 2015 var hun solist i Kolben med Oppegård Janitsjar i «Unge talenter». Musikk har vært hennes viktigste hobby i alle år.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Rolig og avslappende

TRADISJON: Lysmessen i Øståsen kirke er en hyggelig tradisjon. Her ser du fra et tidligere arrangement.

Kveldens program preges av at det skal skapes en rolig og avslappende stund i kirken. «Vi ønsker at folk skal kunne senke skuldrene og roe seg ned litt nå i julestria» sier arrangøren. Kjente og litt mindre kjente julesanger står på programmet.

Les også: Oppegårds idrett i historisk kalender

Sangkoret Canto, som ledes av Rolf Arnesen, og som også har det musikalske ansvaret, har med seg to meget dyktige musikere til å akkompagnere koret, Håkon W. Øgreid på bass, og Kåre W. Øgreid på flygel, samt to fløytister fra Oppegård Janitsjar: Marianne Grini, og Tone Buvig.

Buvig har vært med siden 2001, og er med det som veteran å regne. I tillegg til disse deltar også kirkens organist Tom Falmark.

Kirkens prest, Christina M. Thaarup, vil også delta. Det er som vanlig ikke inngangspenger – i stedet gis det anledning til å gi en kollekt ved utgangen.

HER SKJER DET: Det er her, i Øståsen kirke, at lysmessen finner sted.
Powered by Labrador CMS