Mesterligaen til Kolbotn

KLARE FOR BESØK: Senterleder Marianne Thoresen-Larsen og Geir Sjøvold ved O'Learys er spent på det storstilte besøket tirsdag denne uken.
KLARE FOR BESØK: Senterleder Marianne Thoresen-Larsen og Geir Sjøvold ved O'Learys er spent på det storstilte besøket tirsdag denne uken.

Slik blir pokal-besøket

14 operasangere og sikkerhetsvakter, som ikke slipper øynene av sølvet. Tirsdag kommer Champions League-pokalen til Kolbotn

Publisert

Før helgen kom nyheten om at O'Learys på Kolbotn Torg er valgt ut til å være en av vertene når den legendariske Mesterliga-pokalen kommer på besøk til Norge denne uken. 

– Det er helt utrolig, og vi jobber med å lage et så godt opplegg som mulig, sier Geir Sjøvold ved O'Learys. 

– Ikke betalt en krone

Han vet ikke eksakt hvorfor kafeen på Kolbotn ble valgt ut, og han avkrefter at det er betalt store summer for å få pokalen til Kolbotn. 

– Nei, det er ikke betalt en krone. Jeg vil tro at våre svenske eiere ser at vi driver kafeen på Kolbotn godt, og at dette er en fjær i hatten for oss, sier Sjøvold. 

Pokalen kommer til Norge tirsdag, og skal først innom Oslo City. 

TROFEET: Det legendariske Mesterliga-trofeet ble laget av den sveitsiske gullsmeden Jörg Stadelmann i 1967
TROFEET: Det legendariske Mesterliga-trofeet ble laget av den sveitsiske gullsmeden Jörg Stadelmann i 1967

Klokken 19 vil den ankomme Kolbotn Torg. Pokalen vil fraktes opp fra parkeringshuset  ved Vinmonopolet, fulgt av sikkerhetsvakter og 14 operasangere, som synger den kjente Champions League-hymnen. 

Først til mølla

Pokalen vil komme til å stå i fellesområdet ikke langt unna O'Learys hele kvelden frem til mesterligakampen Liverpool-Bayern München er ferdig.

– Alle vil få muligheten til å ta trofeet i øyensyn og ta en selfie med et av verdens fremste fotballsymboler, og se kveldens Champions League-kamp. Det er førstemann til mølla for å ta selfie, sier Geir Sjøvold. 

Sent på kvelden fraktes pokalen ut av Kolbotn Torg og følget setter kursen mot Bergen, hvor pokalen vil være onsdag før besøket i Norge avsluttes. 

Stor pågang

Senterleder Marianne Thoresen-Larsen sier besøket tirsdag er en veldig stor gulrot for Kolbotn Torg. 

– De andre butikkene har tent fulltstendig, og vi planlegger mange aktiviteter på senteret gjennom tirsdagen før alt topper seg med besøket av pokalen, sier Thoresen-Larsen. 

Selv om besøket havnet midt i vinterferien, har Sjøvold ved O'Learys stor pågang av gjester som vil se storkampen Liverpool-Bayern München tirsdag kveld. 

– Pågangen ble ikke akkurat mindre da vi kunne avsløre at selveste pokalen vil være her samtidig, sier Geir Sjøvold.