GIGANTISK: Til helgen er det klart for et nytt TechLAN. Her ser du fra fjorårets arrangement, og det er ingen grunn til å tro at det ikke blir like bra i år!

Klart for giga-dataparty!

Årets TechLAN blir råfett, skal vi tro arrangørene.

Publisert

Fredag den 27. januar braker det løs igjen. For åttende gang inviteres det til TechLAN i Kolben, og hundrevis av datafolk samles i kulturhuset vårt for å kose seg sammen en hel helg.

– Skal bli det beste noensinne

I år har TechLAN rundt 300 plasser, både for konsoll og PC.

En av arrangørene, Christian Lund, gleder seg villt til denne helgen.

– Vi satser naturligvis på at dette blir det beste TechLAN noensinne. Per nå er vi 120 påmeldte, og det kommer nok til å komme flere på i dagene som kommer, så dette blir bra. Vi har påmeldte fra hele Østlandet til årets LAN, sier han.

De siste forberedelsene til helgen er for lengst i gang. Det skal fikses kabler, stoler, bord, burgere, frukt og annet som trengs for LANet.

 – Det er selvfølgelig litt jobb dette, men det gir mye for mange, og ekstra morsomt er det at dette er et arrangement som også er drevet av spillinteressert ungdom, sier Lund.

PS! Saken fortetter under bildet. Sjekk ut den fete timelapse-videoen i videovinduet øverst i saken, og se bildekarusell fra fjorårets TechLAN nederst i saken.

GIGANTISK: Til helgen er det klart for et nytt TechLAN. Her ser du fra fjorårets arrangement, og det er ingen grunn til å tro at det ikke blir like bra i år!

Dette skjer

TechLAN er rett og slett en plass hvor spillinteresserte ungdommer og unge kan møtes på tvers av alder for å hygge seg sammen med det som er en stor hobby for mange.

GLEDER SEG: Christian Lund er i fyr og flamme foran helgens store begivenhet for gamlere i Kolben.

Kort fortalt, på TechLAN, kan man sitte og spille i nettverk med flere spillere, samtidig som man kan ha det sosialt sammen og møte andre med samme interesse.

– Det er veldig mange ungdommer som bruker mye tid på spill, og det er en viktig fritidssyssel som er mer sosial enn mange kanskje kan tenke seg. TechLAN er således et sted hvor man kan møtes AFK (Away From Keyboard - altså i levende live), og både spille sammen og utveksle erfaringer. Slik sett kan dette sammenlignes litt med når flere musikere møter og lærer av hverandre, sier Lund.

Det er mye strøm som skal med, for utstyrsnivået er både variert og høyt.

– Hit kommer folk med alt fra små laptoper til store, vannavkjølte datatårn, sier Lund.

GØY: TechLAN samler folk på tvers av alder. Det viktigste er den felles interessen for gaming..

Fortsatt plass

Fra avsparket på fredag kveld blir det gaming hele helgen gjennom, og det er fortsatt plass til flere.

– Vi har inntil 300 plasser, så det er bare å melde seg på. Så lenge vi har plass, er folk velkommen, sier Lund.

For deltagerne som er med blir det middag lørdag, og frokost både lørdag og søndag. I tillegg til dette er det også frukt og tilgang på vannkoker for de osm trenger det.

LANet er også fullt av andre aktiviteter, som blant annet bordtennisbord.

Arrangementet starter fredag klokken 17.00 og varer til og med søndag formiddag.

Dersom du har lyst til å være med, kan du klikke her. Her finner du også mer informasjon om regler og annet praktisk.

Powered by Labrador CMS