GLEDER SEG TIL Å TA FATT PÅ JOBBEN: Gudrun Røed har overtatt sjefs-stolen på Kolbotn torg.

– Gleder meg til å ta fatt på jobben

Gudrun er den nye sjefen på Kolbotn torg.

Publisert

Vi treffer 39 år gamle Gudrun Røed på hennes nye kontor i senterkontoret i kjelleren på det Citycon-eide kjøpesenteret på Kolbotn, Kolbotn torg.

– Vet du, jeg gleder meg så utrolig mye til å ta fatt på jobben her på Kolbotn torg. Kolbotn er et utrolig flott sted, og senteret her er veldig bra, sier 39-åringen.

Røed tråkket sine barnesko på jordbærgård på Sørlandet, og bestemte seg tidlig for hva hun skulle bli i livet.

– Da jeg gikk høyskole, bestemte jeg meg for at en dag skal jeg bli senterleder, sier hun med et smil.

Variert karriere

FØRSTE DAG PÅ JOBB: Den nærmeste tiden skal den nye senterlederen bli bedre kjent med både Oppegård-samfunnet, butikkene og senteret hun nå har overtatt lederansvaret for.

For drømmen under utdannelsen gikk i virkelighet. De siste årene har hun vært senterleder for Linderud senter i Oslo, et senter som ikke er ulikt Kolbotn torg i størrelse og omsetning.

Den målbevisste damen fra Ullern i Oslo har gjennom sin karriere gjort mye før dette. Hun har blant annet bygget opp et inprint-forlag i mediegiganten Aller Media, jobbet i Norgesgruppen, og også hatt ansvar for egne Libris-butikker. I tillegg har hun vært butikksjef for Voice Norge, og hatt prosjektleder- og driftsansvar for hele 24 Voice-butikker.

– Jeg tror det er viktig og nyttig å ha hatt erfaring fra butikk selv. Det å ha drevet butikk er en erfaring som kommer svært mye til nytte i jobben som senterleder. Jeg har både forståelse og utrolig respekt for det å ha et ønske og en vilje til å drive en butikk, og få den til å gå bra. Det er hardt arbeid å drive butikk, og mye jobb. Skal man lykkes, må man ha en klar plan og jobbe hardt, sier hun.

Tiden fremover vil først og fremst gå med på å bli kjent med sin nye arbeidsplass, for Røed skal både ha senterlederansvaret for Linderud senter og for Kolbotn torg. Hun ser et enormt potensial for vårt lokale kjøpesenter.

– Butikkmiksen er svært spennende her, spesielt med tanke på at det er en del butikker som ikke er kjedebutikker. Senteret er flott, det er en flott matbutikk, og senteret har kvaliteter jeg mener et godt kjøpesenter skal ha. Det skal være en treffplass for hele familien, et møtested hvor folk har lyst til å treffes, handle og tilbringe tid, sier hun.

Stort potensial

Senteret vårt ligger foran fjorårets, omsetningsmessig, og den nye senterlederen tror på en økning også i år.

– Jeg tror potensialet er kjempestort. Det er mye by-puls her, samtidig som det er et lite og koselig samfunn. Jeg har fått inntrykk av at folk er veldig trofaste og lojale mot både sentrum og senteret. Det blir spennende å bli mer kjent med senteret, og den nærmeste tiden gleder jeg meg til å treffe både butikkeiere og andre folk som jobber her, sier hun.

Arbeidsuken vil bli delt mellom de to sentrene hun skal lede.

MIDT I SENTRUM: Kolbotn torg har 57 butikker, og er også kommunens nest største arbeidsplass.

– Jeg skal forsøke å fordele tiden min så godt som mulig for å ha best mulig fokus på begge sentrene. Arbeidsdagen kommer nok til å bli variert, sier hun.

Fakta om Kolbotn torg

  • Kjøpesenter på Kolbotn.
  • Senteret er 23.000 kvadratmeter stort, og har 55 butikker. 
  • Omsetningen i 2014 var på 559 millioner kroner. 
  • Det er 700 parkeringsplasser i senteret, og tre ladeplasser for e-bil. 
  • Kolbotn torg er eid av finske Citycon, som også er eier, forvalter og utvikler av dagligvarebaserte kjøpesentre i Norden og Baltikum.
Powered by Labrador CMS