FORNØYD: Daglig leder i KIL, Harald Vaadal, er glad for kjempesummen som kommer inn på KILs konto.
FORNØYD: Daglig leder i KIL, Harald Vaadal, er glad for kjempesummen som kommer inn på KILs konto.

Kjempegave til KIL

Fikk 100.000 kroner av Color Line. Daglig leder Harald Vaadal er svært takknemlig, og sier pengene vil komme medlemmene til gode på flere måter.

Publisert

Hvert år deler Color Line ut penger fra sitt spilloverskudd til lotteriverdige formål, innen både helse, musikk, kultur, humanitær virksomhet og idrett, og i år fikk Kolbotn IL en saftig pott inn på kontoen sin.

Idrettslaget har nemlig fått ikke mindre enn 100.000 kroner i bidrag fra selskapet. 

– Kolbotn idrettslag er svært takknemlig for bidraget. Det er krevende å skaffe inntekter til idrett for tiden og dette bidraget vil styrke økonomien i KIL. Pengene vil bli omsatt til aktiviteter og anlegg og i neste omgang bidra til mye glede, utvikling og inkludering for medlemmene i idrettslaget, sier daglig leder Harald Vaadal i KIL.

Les også: Ina Gausdal får tillit på landslaget

Pengene er lagt inn i budsjettet til Hovedlaget og skal primært bidra til styrke egenkapital og bedre det som er mest prekært, anleggssituasjonen.

– Vi vil opprette anleggsfond som skal dekke prioriterte behov.  Jeg vil heller ikke utelukke at deler av dette beløpet går til utstyr i ny hall, sier Vaadal fornøyd.

Første del av pengene utbetales allerede i 2017, mens det resterende kommer i 2018.

Powered by Labrador CMS