SKÅLTE: Styrelederne Bjørn Erik Lie (t.v.) og Stig Kjønstad i henholdsvis idrettslaget og tennisklubben kunne heve glassene sammen med driftsdirektør Roar Steingrimsen (midten) i Coop Øst.

Idrettslaget og tennisklubben signerte millionavtale med Coop Øst

Sikrer oppstart av både nytt klubbhus og tennishall på Sofiemyr.

Publisert Sist oppdatert

Daglig leder Harald Vaadal hadde god grunn til å smile da han spratt den alkoholfrie champagnen i klubbhuset på Sofiemyr torsdag ettermiddag.

29. oktober signerte Kolbotn IL, Kolbotn tennisklubb og Coop Øst samarbeidsavtaler for de neste 10 årene. Coop Øst går inn med betydelig kapital til både idrettslaget og tennisklubben. Selve summen er konfidensiell, men Oppegård Avis får bekreftet at det er snakk om en millionavtale.

PS! Saken fortsetter under bildet!

ALKOHOLFRITT: Daglig leder Harald Vaadal sprettet stolt champagnen torsdag ettermiddag.

– Ser vi på disse to avtalene samlet er dette den største sponsoravtalen Coop Øst noen gang har inngått. Den er til og med større enn avtalen vi har med Vålerenga, sier driftsdirektør Roar Steingrimsen i Coop Øst til Oppegård Avis.

Kake og champis

Torsdag ble avtalesigneringen markert med marsipankake og alkoholfri champagne i klubbhuset til Kolbotn idrettslag på Sofiemyr.

Gigantavtalen med Coop Øst sikrer en oppstart av det planlagte nye klubbhuset med mer, og ny tennishall på Sofiemyr

– Coop Øst er stolt over å få bidra til å utvikle lokal breddeidrett sammen med Kolbotn Idrettslag og Kolbotn Tennisklubb. Begge idrettslagene er godt drevet og har et verdigrunnlag som passer veldig godt sammen med alt det Coop står for. Derfor ønsker vi å investere i klubbene og å bidra til det anlegget som nå skal bygges, sier Steingrimsen.

Coop Øst SA er Norges største samvirkelag med 113 butikker spredd fra Halden til Beitostølen. Coop Øst har ca 2700 ansatte og omsetningen vil i år for første gang passere 8 milliarder kroner. Coop Øst har sitt hovedkontor på Kolbotn.

– Ekte engasjement

Daglig leder Harald Vaadal, styreleder Bjørn Erik Lie og styreleder Stig Kjønstad i Kolbotn tennisklubb er alle henrykt over den nye storavtalen.

- For (KIL) er dette en meget stor og viktig avtale og vi er veldig fornøyd. Vi ønsker å knytte til oss seriøse og langsiktige samarbeidspartnere som har evne og vilje til å bidra til å utvikle vårt idrettslag, forteller Bjørn Erik Lie.

– Vi opplever at Coop har et ekte engasjement for breddeidretten og bidragene fra Coop Øst sammen med Solon eiendom gir oss mye større trygghet til å realisere planene for nye garderober, klubbhus med aktivitetssal, tribuner og energisentral. Det vil sammen med bygging av Tennishall i regi av Kolbotn tennisklubb og Tømtebanen i regi av kommunen komme barn og unge i breddeidretten til gode, sier daglig leder Harald Vaadal i KIL.

– Bidraget gjør at vi kan investere i anlegg og samtidig holde kostnadene for medlemmene på et fornuftig nivå, fortsetter Bjørn Erik Lie og gir honnør til Coop Øst for den positive og konstruktive innstillingen ved forhandlingene

Sårt tiltrengt prosjekt

Avtalen med Coop Øst omfatter også navnerettighetene til anlegget på Sofiemyr, og Steingrimsen håper dette vil bidra til å gjøre Coop Øst som en regionbedrift også mer kjent i lokalmiljøet.

– Coop Øst er et forbrukereid selskap og opptatt av å bidra til utviklingene av lokalmiljøene vi er en del av. Det er viktig at idretten er åpen for flest mulig. Gjennom vårt bidrag kan klubbene nå utvide kapasiteten sin, slik at enda flere barn og unge kan få glede av anlegget, sier driftsdirektør Steingrimsen.

PS! Saken fortsetter under bildet!

HOLDT TALE: – Begge idrettslagene er godt drevet og har et verdigrunnlag som passer veldig godt sammen med det vi står for i Coop Øst, sa driftsdirektør Roar Steingrimsen i klubbhuset torsdag ettermiddag.

For tennisklubben betyr den nye avtalen masse i arbeidet med å få realisert ny tennishall.

- Vi er svært takknemlig for at Coop Øst kommer inn som samarbeidspartner slik at det er mulig for oss å realisere dette sårt tiltrengte prosjektet. Dette vil bidra til økt aktivitet for hundrevis av barn og unge, sier styreleder Stig Kjønstad.

– Vi har hatt et godt samarbeid med Kolbotn Idrettslag i en lengre periode for å få bygget det nye anlegget, og det er derfor svært gledelig at Coop Øst ser verdien av et inkluderende aktivitetsmiljø på tvers av ulike idretter og støtter begge klubbene.

– Coop Øst, Kolbotn Idrettslag og Kolbotn Tennisklubb deler et felles verdigrunnlag der aktivitet, inkludering og mangfold for barn og unge står helt sentralt. Vi ser veldig frem til vårt felles samarbeid i årene som kommer, sier Stig Kjønstad.

KAKE-FEIRING: På marsipanlokket var det det bildet av det nye klubbhuset som skal bygges ved kunstgresset på Sofiemyr.
Powered by Labrador CMS