– Vi som våger å si noe, uten munnbind, blir hengt ut: En lokalpolitiker var ufin og hevdet på useriøst grunnlag at alt jeg skrev var «vrøvl» og at han anbefalte meg Sverige, skriver Tine Cecilia Holm.
– Vi som våger å si noe, uten munnbind, blir hengt ut: En lokalpolitiker var ufin og hevdet på useriøst grunnlag at alt jeg skrev var «vrøvl» og at han anbefalte meg Sverige, skriver Tine Cecilia Holm.

Det koster å mene noe annet enn myndighetene og kommunestyret

Jeg håper at flere våger å komme frem, slik at vi som orker å ta denne kampen ikke blir stående alene, skriver Tine Cecilia Holm i dette debattinnlegget.

Publisert Sist oppdatert

DEBATT: Tenk, jeg har vært så freidig at jeg har vist til undersøkelser, blant annet fra topplege Mette Kalager, som sier at det ikke finnes smitte på treningssentrene og at de ikke skulle vært stengt. Samtidig har jeg vært freidig nok til å hevde at jeg er i mot maskebruk i butikker og storsentre: Inngrep i våre liv skal være faglig begrunnet og de skal være forholdsmessige.

Jeg har til gode å lese en eneste forskningsartikkel som sier at munnbind virker. Samtidig peker internasjonale topp-leger og jurister i The World Freedom Alliance på at pandemien, som virket som en hard influensa, har brent ut og at vi ikke er i noen reell «andre bølge.»

Slik jeg ser det virker da munnbind ikke som noe annet enn politisk kontroll og munnkurv. Vi som våger å si noe, uten munnbind, blir hengt ut: En lokalpolitiker var ufin og hevdet på useriøst grunnlag at alt jeg skrev var «vrøvl» og at han anbefalte meg Sverige. «Sats var stengt så vi skulle skjønne alvoret.»

Han beordret meg nærmest til å bruke bloggen min til å drive propaganda for kommunestyret i Nordre Follo. Kanskje han mener at vi skal ha det som i Nord-Korea, der ytringsfrihet er forbudt?

De to andre som ytret seg i dette FB-innlegget fra Paal Sjøvall der Kari Jaquesson og satire-videoen «Pandemi» var tema – og hvor han hengte henne ut – var en kvinne og en mann. Kvinnen sa det var pinlig at jeg nevnte at Kari hadde noen poenger og sa at flere var syke enn jeg trodde. Mannen skrev konsekvent at Sats og lignende steder var jævlige smittebomber og linket til gamle artikler om bakterier. Jeg fant nivået på denne nettdebatten lavmåls, og steg ut av den.

På grunn av dette er jeg hengt ut i lokalavisen av en Jarle Halvorsen.

«Kari Jaquesson og en av hennes frontkjempere, nemlig en mat/helse-blogger, faller i denne kategorien. Kari J. er som kjent selvutnevnt ekspert på Syria, Covid-19, munnbind, Svømmegruppa Ottar, helse, kvinnesak og det meste annet. For de som fulgte debatten (les: krigen) under et innlegg av Paal Sjøvall (SP) og Hans Martin Enger (MDG) i forrige uke, så fikk man sett hvor galt det egentlig står til i denne leiren. Denne helsebloggeren var tydelig irritert på at SATS var stengt, og at man rådes til å bruke munnbind f. eks. på storsenteret…»

Når det gjelder varaordfører i Nordre Follo, Martin Enger, så har jeg og flere med meg, blant annet folk som jobber med kultur i kommunen, ytret til ham på FB at vi er skuffet over nedstengingen – som ikke bare rammer trenings-bransjen, men teaterlag, barns fritidsaktiviteter, skjenkesteder, kino og det meste annet sosialt. Mitt inntrykk er at han forsto skuffelsen. Jeg stusser ellers over at en varaordfører bruker tiden sin på å støtte FB-innlegg der folk mobbes, som dette med Kari J.

Jeg stusser også over at han finner det nødvendig å bruke tiden sin i et innlegg om maskebruk på Ski storsenter. Jeg kan ikke akkurat se at det følger av dette at jeg har uthengt ham som noen mafiaboss. Det får stå for avsenders regning. Jeg finner det merkelig at lokalavisen trykker dette uten å sjekke sannhetsgehalten eller å be om et tilsvar fra meg. Jeg stusser også over en kommentar fra denne Halvorsen i en nettdebatt om artikkelen: Der henger han meg ut som kvakksalver fordi jeg har skrevet en bloggsak hvor Fedon gir helsetips som kan styrke immunforsvaret. På hvilket grunnlag er dette kvakksalveri? Bildet under er brukt for å henge meg ut i lokalavisen:

På Messenger får jeg mange gode ord fra folk som sier de er enige med meg og er på min side. Det er alt fra helsearbeidere til folk i UD. Jeg håper at flere våger å komme frem, slik at vi som orker å ta denne kampen ikke blir stående alene.

Her kan du lese mer på bloggen helsetine.

Powered by Labrador CMS