HALLO I LUKEN: Her er vinduet du må finne for å få utlevert hurtigtester.

Her kan du hente gratis hurtigtester

Trenger du hurtigtester? Da er dette vinduet på Sofiemyr verdt å merke seg.

Publisert Sist oppdatert

Smitten blomstrer i gamle Oppegård. Kolleger, venner og bekjente blir smittet over en lav sko, og da kan det bli behov for en hurtigtest eller to, før du aner det.

Da har du tre gratis alternativer.

Det nærmeste for de fleste av oss i Oppegård er Sofiemyrveien 16, på oversiden av FolloRen. (Se bildet med rød ring).

UTLEVERING: Midt i denne røde ringen ligger utleveringen av hurtigtester.

Utleveringen er skiltet ved Follo brannstasjon, og videre når du kommer til industriområdet. Det kan derimot være litt knotete å finne, for som du ser på bildet i toppen av saken, så er det bare et lite vindu med en trapp foran. Se etter en luke med ringeklokke. Tilbudet er åpent fra mandag-fredag, kl. 09.00-14.00.

Ski og Langhus

Du kan også hente ut gratis hurtigtester på teststasjonen på Langhus. Her er det åpent fra mandag til lørdag, kl. 08.00-14.45 og søndag, kl. 09.00-15.45.

Det siste stedet som tilbyr gratis tester, er innbyggertorget i Nordre Follo rådhus i Ski. Her er det åpent mandag til fredag, kl. 08.30-15.15.

Prioteringer

Fordi kommunen fortsatt er litt redde for å gå tomme for hurtigtester er det altså ikke slik at hvem som helst kan komme og hente tester.

Her er de tre gruppene som kvalifiserer til gratis hurtigtester:

Prioritet 1: Ansatte i helse- og omsorgssektoren og ansatte i andre kritiske samfunnsfunksjoner som har mulighet for unntak fra karantene i arbeidstiden jfr. covid-19- forskriften § 6e.

Prioritet 2: Personer med symptomer på covid-19

Prioritet 3: Personer som er i karantene.

Testbua

Husk at du også kan teste deg for covid-19 på teststasjonen på Langhus og i den gule bua foran gamle Oppegård Rådhus. Det sistnevnte tilbudet gjelder kun drop in og er åpent alle dager mellom klokken 12:00 og 20:00.

Trenger du å vite mer om testing eller koronavirus, så anbefaler vi kommunens nettsider.

DEN GULE TESTBUA: Denne på parkeringsplassen til gamle Oppegård rådhus. Da vi var der torsdag ettermiddag var det null kø.
Powered by Labrador CMS