MIDLERTIDIG SKOLE: Elevene ved Kolbotn skole bruker midlertidige lokaler i Solkollen frem til november neste år. Foto: Yana Stubberudlien

Fire nye smittetilfeller ved Kolbotn skole og to smittetilfeller ved KOMBO

Det er oppdaget fire nye smittetilfeller tilknyttet 6. trinn ved Kolbotn skole og to smittetilfeller tilknyttet Kolbotn omsorgsboliger.

Publisert Sist oppdatert

I en pressemelding, som kommunen publiserte onsdag kveld, opplyses det om fire nye smittetilfeller tilknyttet det lokale utbruddet ved Kolbotn skole, som holder til i midlertidige lokaler i Solkollen.

Det første smittetilfellet i dette utbruddet var knyttet til 6. trinn ved skolen og ble meldt inn søndag 17. januar. Da ble 56 personer satt i karantene.

Tirsdag kveld ble det påvist to nye smittetilfeller, det ene på 2. trinn og det andre er på 6. trinn. Så ble det meldt inn fire nye tilfeller knyttet til 6. trinn onsdag kveld.

Syv smittetilfeller og 107 i karantene

Hittil i dag har det blitt påvist totalt syv smittetilfeller ved skolen hvorav seks av smittetilfellene på 6. trinn og ett på 2. trinn. Alle berørte er informert, ifølge kommunen.

Totalt 107 personer er satt i karantene hvorav 60 personer knyttet til 6. trinn og 47 personer knyttet til 2. trinn.

Sjetteklassingene ved Kolbotn skulle egentlig dra på leirskole kommende mandag, men på grunn av usikkerheten rundt korona fikk skolen skjøvet turen en uke frem.

To smittetilfeller ved KOMBO

Onsdag kveld ble det også meldt inn smitte hos to personer tilknyttet Kolbotn omsorgsboliger (KOMBO).

Tre personer er satt i karantene. Alle berørte er informert.

Powered by Labrador CMS