MYE AKTIVITET: Skal man arrangere en så stor fotballcup - og attpå til i to helger på rad - trengs det masse dugnadstimer fra foreldre.

Sjekk blinkskuddene fra Oppegård ILs storstilte høstcup

To helger, hundrevis av kamper og lag, tusenvis av spillere og millioner av gode minner. Her er en stor bildekavalkade fra Oppegård ILs store høstcup. 

Publisert Sist oppdatert

Jada, cup er cup,  fotball er følelser, ballen er rund og tap og vinn med samme sinn, og alt det der. Men det er også mye, mye mer, Det er vaffelrøre, parkeringsvakter, smil, latter, vennskap, pølser, pizza, flomlys, nerver, slitne bein og hoder og et enormt Excel-ark for å holde styr på alle dugnadstimene. Ja, for det må til for å sikre et godt tilbud til barn og unge gjennom hele året.

Her et lite glimt av to helger med fotballcup på Greverud og på Langhus, da Oppegård IL arrangerte høstens vakreste eventyr, nemlig Oppegård Høstcup.

Stor dugnad

Siden det å å ta bilder av masse barn er ugreit uten tillatelse, så kommer det heller her en stor bildespesial av «alt» det som foregår rundt en stor cup med over 1.000 fotballspillere i aksjon, og en lite glimt av alle de som har bidratt for å få arrangementet i havn.

Gi dem en stor applaus!

Powered by Labrador CMS