Markerer Røde Kors-dagen med lokal video

I dag markeres den internasjonale Røde Kors-dagen. Se video!

Publisert

8. mai er den internasjonale Røde Kors-dagen. Dagen er offisiell merkedag internasjonalt, og markerer fødselsdagen til Røde Kors' grunnlegger, Henri Dunant. I Oppegård Røde Kors har vi brukt dagen til å arrangere større stands, der vi forteller om Røde Kors’ verdier og forsøkt å motivere befolkningen til å lære seg førstehjelp, samt å sette søkelys på viktigheten av personlig beredskap.

I år, med den pågående korona-pandemien, har vi nedskalert markeringen av smittehensyn. Vi vil ha en enkel stand på Kolbotn Torg der vi presenterer en video som forteller litt om vårt humanitære arbeid lokalt.

Videoen kan du også se over. Husk lyd. 

Mange av våre aktiviteter som besøksvenn, flyktningguide, leksehjelp, kompissamling etc., har vi måttet stille i bero under retningslinjene som er gitt av nasjonale helsemyndigheter. Mange av våre brukere savner oss, og våre frivillige ønsker å ta opp igjen sitt humanitære arbeid. Vi vil være klare så raskt myndighetene åpner for det.

Vi har da behov for flere hender. Ønsker du å bli en del av laget vårt er du velkommen til å ta kontakt, enten på telefon 400 06 113 eller epost [email protected].