NYTT: Selvskanning er nytt for kundene på Extra Hellerasten. Foreløpig er mottakelsen veldig god.

Stolt av den nye butikken

Torsdag åpnet Coop Extra på Hellerasten igjen etter noen ukers oppussing. Se så fint det har blitt.

Publisert Sist oppdatert

Nærbutikken på Hellerasten stengte dørene 17. november, for en storstilt oppussing. Derfor var det da også en gledens dag da de endelig kunne åpne igjen 2. desember, akkurat i tide til å rekke innspurten på julevaresalget.

– Vi er så fornøyde. Butikken har blitt kjempefin og kundene er fornøyde, sier butikksjef Mona Michelsen.

STØRRE PLASS: Dette området har blitt vesentlig større etter oppussingen. Nå tilbyr butikken 400 flere kjølevarer enn tidligere.

Spent på selvskanning

Nå er Extra-butikken, som faktisk stod i fare for å bli nedlagt for noen år siden, enda bedre rustet for fremtiden. Handleflaten er 51 kvadratmeter større, 400 flere kjølevarer er på plass og det er innført selvskanning av varer.

AUTOMAT: Rett innenfor inngangsdøren har det komme til en automat for varer med 18-års aldersgrense.

– Selvskanning har vi vært veldig spente på, men kundene har vært overraskende positive. Også de litt eldre, sier Michelsen.

Stolt

Butikksjefen er rett og slett stolt da vi snakker med henne.

– Vi er veldig stolte. Dette har vært en gøy opplevelse fra start til slutt. Vi hadde gjort mye arbeid i forkant, så vi var godt forberedt på ombyggingen, men det er alltid spennende å skulle gjøre så store grep. Vi er superfornøyd med hele prosessen og at det kom i havn i tide. Nå har butikken vår fått et skikkelig ansiktsløft, sier Michelsen.

De nesten dagene håper de på storinnrykk fra folk i nabolaget.

– Vi håper jo selvsagt at ingen på Hellerasten og Tårnåsen har kjøpt inn noen julevarer ennå, og at de legger den handelen til oss, sier butikksjefen med et smil.

FRESHERE: Butikken på Hellerasten har rett og slett fått seg et løft utseendemessig.
Powered by Labrador CMS