FORNØYDE: Styreleder i Kolbotn Kvinnefotball, Thomas Østvold, er glad for at Knut Slatleim fortsetter som hovedtrener, og for at han nå får med seg flere knallfolk på trener-teamet.

Hele trenerteamet er klart!

Sjekk hvem som skal lede Kolbotns toppserielag i sesongen som kommer, og hvem som skal bidra til Knut Slatleims arbeid med å få laget tilbake til gamle høyder!

Publisert

Trenerteamet for Kolbotns toppserielag for damer i fotball 2018 er nesten klart, og Kolbotn går en spennende sesong i møte.

Slatleim hovedtrener

Fra før har du lest at Knut Slatleim blir hovedtrener i den kommende sesongen. Han kom inn som trener et stykke ut i sesongen i fjor, og har fått fornyet tillitt.

– Vi er veldig fornøyde med at Knut Slatleim blir med oss videre i 2018 sesongen, sier styreleder Thomas Østvold. 

Knut Slatleim overtok Toppserielaget til Kolbotn midt i sesongen i  fjor, og både ledelsen i klubben og spillerne liker hvordan han løste  oppgaven.

– Alle parter er fornøyde med at Knut fortsetter neste  sesong, forteller Østvold til kolbotnkvinnefotball.no

NB! Saken fortsetter under bildet!

MED I TEAMET: Fotball-legenden Solveig Gulbrandsen er også med i trenerteamet.

Flere på laget

Foruten Slatleim består trenerteamet av  keepertrener Samuel Dirscher og toppspillerutvikler Solveig  Gulbrandsen. De får selskap den erfarne treneren Michael Frank.

Les også: Knut Slatleim får ny tillitt

– Vi har satt sammen et team som utfyller hverandre godt der vi får en  kontinuitet og kan videreføre de gode tingene fra høstsesongen med  Knut, samtidig som vi får et blikk utenfra med Michael. Samuel knyttes  tettere opp mot klubben ved at vi arrangerer keeperakademi for å spre  kunnskapen nedover i årgangene. Solveig som toppspillerutvikler er en  ressurs for klubben og viktig for enkeltspillerne, sier Østvold til kolbotnkvinnefotball.no

ER OGSÅ MED: Veteran Michael Franck.

I tillegg til at trenerteamet er på plass, kommer også flere nye spillere til i årets sesong. Dette kommer det mer om på oavis.no i helgen!

Powered by Labrador CMS