LEGGER TROLIG OPP NESTE ÅR: Solveig Gulbrandsen legger sansynligvis fotballskoene på hyllen etter årets sesong.

Sannsynligvis siste sesong

Kolbotns fotballdronning Solveig Gulbrandsen legger trolig opp fotballkarrieren etter årets sesong.

Publisert

Solveig Gulbrandsen er en av de største fotballprofilene, ikke bare i Kolbotn, men også nasjonalt, noensinne. 

Gulbrandsen har i alle år vært et stort forbilde for unge fotballjenter, og hun har alltid vært en markant spiller på banen, både nasjonalt, lokalt og internasjonalt.

LEGGER TROLIG OPP NESTE ÅR: Solveig Gulbrandsen legger sansynligvis fotballskoene på hyllen etter årets sesong.

Etter å ha gjort et gull-comeback i Kolbotn-stallen, hvor hun har fungert både som trener og spiller, er det klart at denne sesongen kanskje kan bli den siste for stjernen.

– Man vet aldri hva som skjer, men det er nok stor sjanse for at jeg legger fotballskoene på hylla. Jeg har gjort toppserien så mange ganger at en ny runde begynner å bli tungt, sier Gulbrandsen.

Gir tilbake

GIR TILBAKE: Solveig Gulbrandsen er faglig ansvarlig for Telenor Xtra.

Hun velger å bruke mer tid på familien, og er for tiden faglig ansvarlig for Telenor Xtra, Kolbotns Fotballfritidsording.

Les mer om Telenor Xtra her: 

– Det viktigste i livet mitt nå er familien min. jeg gir mye tid til fotballen og meg selv, så det er viktig for meg å bruke tid på barna og bidra til deres fritidsaktiviteter. Sånn som min mor og far gjorde, gi noe tilbake, sier Gulbrandsen.

I tillegg til å være aktiv spiller og trener, er også Gulbrandsen aktiv for tiden med Kolbotns Telenor X-tra.

– Det er mye lek, det kommer an på alder og nivå. Noen vil lære seg å spille fotball og andre er veldig gode. Vi prøver å ha et leke og konkurransepreg, og gjør det litt på barnas premisser, sier Gulbrandsen.

Klikk her for å lese mer om Telenor X-tra

– Få som blir Messi

Hun er takknemlig for at hun har fått drive med det hun elsker, og påpeker at det er en utfordring at det er så mye utålmodighet i fotballkulturen i dag.

– Det er utrolig få som blir Messi, men som norsk spiller å spille i tippeligaen, det er stort det. Man får drive med det man elsker mest i verden. Jeg ville ikke vært det foruten, jobbe kan man gjøre resten av livet, avslutter Gulbrandsen.

PS. Les mer om Solveig Gulbrandsen og forholdet hennes til KIL i papiravisen torsdag den 15. september.  

Powered by Labrador CMS