SEIRET: Kolbotns seier i treningskampen mot Vålerenga er imponerende! Dette lover godt foran sesongen.

Kolbotn-damene seiret mot Vålerenga

Kolbotn og Vålerenga møttes til treningskamp - en kamp Kolbotn fullt fortjent vant 0-2.

Publisert

Vålerenga satser nå tungt på kvinnefotball og har i vinter hentet den ene forsterkningen etter den andre. På Valle Hovin fredag kveld var det imidlertid Kolbotn som var det klart beste laget. Særlig i den første av de tre omgangene dominerte Kolbotn stort, og stjernene fra Vålerenga ble løpende i mellom kvikke Kolbotn-jenter. Det sto imidlertid 0-0 etter første periode, melder kolbotnkvinnefotball.no

Tidlig ledelse

Det tok ikke lang tid av andre periode før Kolbotn gikk opp i ledelsen. Naomi Griffin utnyttet en forsvarsfeil hos Vålerenga og satte ballen enkelt i mål etter bare to minutters spill.

Nora Eide Lie økte ledelsen til 0-2 midtveis i omgangen, som holdt seg til dommeren blåste av fløyten.

Jevnt

Den siste perioden var jevnspilt uten at det ble så mange store sjanser til noen av lagene.

Dermed endte kampen med tomålsseier til Kolbotn mot ett av lagene som av mange eksperter er tippet helt i toppen kommende sesong.