HÅPER PÅ FULL SAL: Det er på Rosenholm Campus den store kurskvelden som vil gi nyttige verktøy for å skapegode holdninger og verdier skal finne sted, og Ulla Gundersen Johnsen i Bolig- Og Eiendomsutvikling (bak f.v.), daglig leder i KIL, Harald Vaadal og Annica Lindén Øygard, daglig leder i Det er Mitt Valg, gleder seg stort og håper mange kommer. Fotballspillerne Sofie Storeng, Nora Martine Rugaas og Lykke J. Gundersen på Kolbotns J05 (i front) synes gode verdier er viktig. De har allerede vært med på Mitt Valg gjennom skolesystemet.

Ønsker velkommen til viktig foredragskveld

Kolbotn damefotball setter fokus på noe som er minst like viktig som å prestere godt på banen!

Publisert

Idrett handler ofte om seire, tap, om scoringer og individielle prestasjoner, men minst like viktig er gode holdninger både på og utenfor banen. Det handler om inkludering, og det handler om vennskap.

Det å være en god lagspiller, handler like mye om å passe på at alle har det bra, og å ta smarte valg. Dette ønsker nå Kolbotn kvinnefotball å sette fokus på, og sammen med Mitt Valg og Bolig & Eiendomsutvikling (BEU), inviterer de derfor til en foredragsaften på Rosenholm Campus, tirsdag den 27. februar klokken 19.00.

Verktøy

Målet er å gi gode verktøy til både spillere og trenere rundt dèt å foreta gode valg, slik at alle trives godt både på og utenfor banen.

Les også: Endelig ble det belter på skolebussen på Svartskog

– Dette er veldig i KILs ånd. Vi er et verdibasert idrettslag, og medlemmene våre er også svært opptatt av dette. Derfor er det gledelig å kunne samles til en slik kveld. Glede og utvikling er gode verdier for oss, men også fellesskap og inkludering, og det er viktig å sette fokus på hvordan vi best skal ta vare på hverandre, slik at alle trives, sier Harald Vaadal, daglig leder i KIL.

NB! Saken fortsetter under bildet!

SKAL HOLDE FOREDRAG: En av dem som skal snakke denne kvelden, er tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik.

Ønskes velkommen

Det er et spennende foredrag med flere foredragsholdere, de rundt 180 personene som skal på tirsdagens møte kan få med seg. Felles tema er fokus er på de kloke valgene til trenere og voksne som bidrar i idrettsmiljøet.

Les også: Fleksibel løsning for Kolbotn skole - sjekk hva de planlegger

Ulla Johnsen Gundersen, salgs-og markedssjef i BEU, er glad for å kunne invitere til denne kvelden.

– For vår del handler det om å skape gode og sterke oppvekstmiljøer der vi bygger boliger, Dette ønsker vi å bidra til igjennom å blant annet øremerke noe av sponsormidlene til Kolbotn kvinnefotball til å gjennomføre kurs utover våren i Det er Mitt Valg. Et kursprogram fra Lions som er tilrettelagt for alle trenere og lagledere i gruppen. Dette tror vi er et viktig bidrag et bedre lokalmiljø, forteller hun.

HER SKAL DET SKJE: Foredragskvelden vil skje i den store kinosalen på Rosenholm Campus.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Gratis

Dermed er det bare å møte opp i den store «kinosalen» på Rosenholm Campus.

Foredraget er gratis, og i all hovedsak for trenere, foresatte og støtteapparat i KIL.

Powered by Labrador CMS