GLEDER SEG: Tirsdag denne uken tråkket Kolbotns toppserielag ut på banen for første gang for å prøve «gresset» på Sofiemyr. Mye spenning er knyttet til årets første hjemmekamp. Tone Bettina Pirisi gleder seg!

– Vi er klare for nok en seier!

Tone Bettina Pirisi gleder seg til årets første hjemmematch på Sofiemyr stadion. Nå håper hun også at publikum kommer. Kolbotn er nemlig på en god bølge nå!

Publisert

– Vi har flyt nå, og nå sitter ting virkelig. Jeg føler at vi har jobbet sammen som et lag fra seriestart. Vi har løpt mer enn motstanderne, og har hatt troen i behold. Vi har hatt to lagseire, og har kjempet bra sammen. Det føles godt og det er gøy å være Kolbotn-spiller akkurat nå, sier Tone Bettina Pirisi (19)

Gleder seg

Kolbotn-stjernen smiler fra øre til øre når vi tar en prat med henne rett før årets første hjemmekamp. Førstkommende helg skal hun og lagvenninnene ut på gressmatten på Sofirmyr stadion. Da skal Lyn til pers i årets første hjemmematch.

– Vi har en helt annen innstilling og tro nå enn i fjor, sier spilleren selvsikkert.

Så var det Lyn da. Det nyopprykkede laget har garantert tenkt til å gi en hard match for Kolbotn.

– Denne kampen skal vi vinne. Det er så sykt viktig. Lyn har mange gode enkeltspillere og teknisk flinke spillere. De har mange gode individualister. Det er to kanskje forskjellige lag, men de skal få mye motstand. Jeg tenker at vi kanskje ikke skal fokusere så mye på den, men mer på hva vi skal prestere selv på banen, sier Pirisi.

PS! Saken fortsetter under bildet!

 

KLARE FOR MATCH: Kolbotn-damene er klare for å rocke Sofiemyr stadion.Bak fra venstre: Marit Bratberg Lund, Julie Hoff Klæboe, Aurora Watten Mikalsen, Ina Gausdal, Nora Eide Lie, Sigrid Heien Hansen, Maja Nordahl, Marianne Øvstaas Sandnes, Anja Rasmussen, Maren Hauge Johansen Foran fra venstre: Tone Bettina Pirisi, Tonje Pedersen, Ingrid Rokke Elvebakken, Naomi Griffin, My Haugland Sørsdahl, Sara Idris.

 

Håper på liv

Pirisi fremhever viktigheten med en full stadion denne første hjemmekampen.

– Det gir oss alltid litt ekstra med et publikum med trøkk, så jeg håper folk finner veien til stadion denne helgen. Vi skal gi dem god fotball å se på, sier Pirisi.

Så er spørsmålet hva vi kan forvente oss av Kolbotn i årets første hjemmekamp.

Les også: Her tester Kolbotn-damene ut gressmatten på Sofiemyr for første gang

– Vi kommer til å gi alt vi har. Hver kamp krever mye arbeid, og selv om vi har hatt en god start, skal vi ikke slappe av denne helgen. Jeg håper på skåringssultne spisser og vi skal gi alt for å vinne denne «krigen», sier hun.

TESTER STADION: Gresset er ikke alltid grønt, ei heller på fotballbanen.

PS! Dermed er det bare å møte opp på match i helgen! Kampen spilles lørdag den 21. april klokken 15.00 på Sofiemyr stadion! Les også mer om kampen i papirutgaven av Oppegård Avis, torsdag den 19. april!

 

Powered by Labrador CMS