PRESISJON: Hele Langhushallen holdt pusten da Minnie gjorde dette trikset.
PRESISJON: Hele Langhushallen holdt pusten da Minnie gjorde dette trikset.

Danseshow for liten og stor

300 dansere var samlet til sesongavslutning i Langhushallen. Se video.

Publisert

Dagen startet med at de aller yngste danserne mellom tre og fem år samt de rene guttepartiene «Boys only» var samlet til felles avslutning. Totalt var de 90 dansere fra tre forskjellige kurssteder som for første gang var samlet til felles fremvisning av det de har lært gjennom de siste ukene.

I en hel time ble foreldre og slekt underholdt før, det som for mange er dagens høydepunkt, premieutdelingen. For mange av disse små var det første gang de fikk pokal og det var mange glade småstjerner som stolte kunne løpe tilbake til sine respektive for å vise frem pokalen.

Litt eldre

De litt eldre junior freestyle danserne mellom seks og åtte år var også med å “konkurrere”. For mange av disse var det første gangen de danset med startnummer og dommere på gulvet. Samtlige dansere kom til finalen og fikk fine pokaler.

Hip hop dansere fra 5 til 19 år fikk vist frem kule moves og en mye tøffere attitude enn det vi så hos de andre danserne.

– Turn og dans partiet ble startet opp for et år siden og har blitt veldig godt mottatt med en stor økning av deltagere i høst, forteller daglig leder i Follo Dansestudio Tove Morstad. Turngjengen viste frem et forrykende akrobatikkshow til stor jubel fra en fullsatt Langhushall.

– Vi har fokus på på mestringsfølelse og danseglede under treningene i Follo Dansestudio, sier Morstad, og legger til at de neste år feirer 20-års jubileum. Planleggingen av jubileums-showet og konkurransen er allerede godt i gang.

Powered by Labrador CMS