ENGASJERTE: Marthea Meier (t.v.) og Vipra Sharma fra Sofiemyrtoppen skole har valgt et annerledes, men svært givende valgfag denne våren!

De hjelper andre som valgfag!

Marthea Meier og Vipra Sharma trår til med leksehjelp og mat for andre ungdommer!

Publisert

Hva gjelder valgfag kan det meste velges, men ikke alle velger et valgfag som bidrar til noe hyggelig og konstruktivt for andre! Det gjør imidlertid disse to levene!

Annenhver tirsdag.

Marthea Meier (15) og Vipra Sharma (15) fra ungdomstrinnet på Sofiemyrtoppen skole har nemlig tatt på seg oppgaven å hjelpe andre barn med leksene!

Annenhver tirsdag i vår er kan skoleelevene ved Sofiemyrtoppen ta turen ned til Kolben for både litt å spise, mat og ikke minst leksehjelp under DELTA Kafé, og det er nettopp her de to femtenåringene trår til for andre.

Les også: Nå starter digitaliseringen av Oppegård-skolene! Gratis iPader og Chromebooks deles ut i disse dager!

PS! Saken fortsetter under bildet! Se også videointervju øverst i saken!

ENGASJERTE: Marthea Meier (t.v.) og Vipra Sharma fra Sofiemyrtoppen skole har valgt et annerledes, men svært givende valgfag denne våren! Som du ser fra bildet her, er det ingen tvil om at tilbudet er populært!


– Vi har et valgfag som heter «Innsats for andre», og vi arbeider med Delta Kafe. Der kan vi hjelpe de som vil, med lekser, og så serverer vi mat som vi har laget, sier de to.

Les også: Nå skal det kodes på SFO!

ENGASJERTE: Marthea Meier (t.v.) og Vipra Sharma fra Sofiemyrtoppen skole har valgt et annerledes, men svært givende valgfag denne våren!

Givende

Arbeidet er givende for de to engasjerte femtenåringene.

– Jeg synes det er gøy å hjelpe de andre med lekser, fordi vi har vært gjennom samme pensum, så vet vi jo hva som skal til for at de skal få det til. Jeg synes det er gøy, sier Vipra Sharma.

Tilbudet gjelder elever fra femte til tiende klasse.

– Vi gjør dette annenhver tirsdag, og den tirsdagen vi ikke er her, lager vi mat til å ha med hit, forteller jentene.

Det er flott at vi har slike engasjerte ungdommer i nærmiljøet som bidrar til at andre både får det hyggelig, og kan få hjelp med lekser de kanskje står ffast i.

Definivitivt et eksempel til etterfølgelse!

Powered by Labrador CMS