HER SKJEDDE DET: Ulykken skjedde mellom Bestemorstranda og Hvervenbukta, ikke langt fra Oppegård båthavn (innfelt)
HER SKJEDDE DET: Ulykken skjedde mellom Bestemorstranda og Hvervenbukta, ikke langt fra Oppegård båthavn (innfelt)

Mann omkom i MC-ulykke

En ung mann i begynnelsen av 20-årene, omkom lørdag 17. juni i en motorsykkelulykke på Svartskog.

Publisert

Lørdag ettermiddag i 17.00 tiden fikk politiet melding om en MC-ulykke ikke langt fra Bestemorstranda og Hvervenbukta.

En ung, dansk mann i tidlig 20-årene skal ha mistet kontroll på motorsykkelen i en sving, mellom Bestemorsstranda og Hvervenbukta, og kjørt av veien.

Det ble forsøkt livredding og førstehjelp på stedet, ifølge politiet. Mannen omkom like etter ulykken.

Les også: Kritisk skadd etter MC-ulykke

– Det var en singelulykke. Den informasjonen vi har fått fra vitner, sier at han på et tidspunkt mistet kontrollen på sykkelen, velter og sklir av veien, og som følge av det omkommer på stedet, sier etterforskningsleder Morten Granerud i Øst politidistrikt. 

Mannen skal ha hatt et arbeidsforhold i Norge, men hvorvidt han bodde i landet er uavklart enda. Politiet har kontaktet pårørende av mannen i Danmark. 

Vitner

Flere av mannens venner, også i 20-årene, skal ha vært vitner til hendelsen.

– Vitnene til ulykken har forsøkt å gi førstehjelp på stedet, og gjort en god innsats. De varslet også nødetatene som kom raskt til stedet, sier Granerud.  

Ifølge politiet er det ingen opplysninger som tilsier at mannen har hatt stor fart, men Granerud sier de har beslaglagt motorsykkelen for å undersøke om det har vært noe teknisk feil med den.

Les også: Søker langs og på Gjersjøen

– Vi har foretatt en teknisk undersøkelse på stedet med kriminalteknikere fra Øst politidistrikt og ulykkesanalysegruppen fra Statens vegvesen. Vi har beslaglagt motorsykkelen, i tillegg har vi avhørt mange vitner på stedet, sier Granerud. 

Tragisk ulykke

Det har blitt begjært obduksjon av mannen, og politiet venter å få noen svar i løpet av dagen eller morgendagen.

– Nå avventer vi svar på obduksjonsrapporten og tekniske undersøkelser, de pågår nå fra dags dato og fremover,  og det vil gi noen svar etter hvert. Det er en tragisk ulykke etter det vi nå vet, og det er ingen andre som har vært involvert eller som kan lastes for dette, avslutter Granerud. 

Powered by Labrador CMS