SØKET ER AVSLUTTET: Politiet har søkt med egne mannskap, hundepatruljer og politihelikopteret i tolv timer, og de har fått hjelp av flere frivillige organisasjoner. Det var en omfattende leteaksjon som dessverre endte tragisk.

Ble funnet under isen

Skadd sjåfør etter trafikkulykken på Gamle Mossevei ble funnet i vannet under isen.

Publisert

Søket etter bilføreren i forbindelse med trafikkulykken på Gamle Mossevei natt til tirsdag er nå avsluttet.

Mannen var i slutten av 20-årene og registrert med en bostedsadresse i Ski kommune, ifølge politiet.

– Vedkommende ble meldt funnet omkommet klokken 12.45 tirsdag ettermiddag. Han ble funnet av dykkere fra brannvesenet i vannet under isen, ved en råk omtrent to meter fra land, ikke langt unna ulykkesstedet, sier operasjonsleder Gisle Sveen i Øst politidistrikt.

Omfattende leteaksjon

Han sier en lang rekke tiltak har vært gjort for å finne vedkommende.

– Vi var tidlig ute og fikk bistand fra flere andre etater og frivillige organisasjoner. Det var en omfattende leteaksjon som dessverre endte tragisk, sier operasjonslederen.

Skal etterforskes grundig

Gisle Sveen i Øst politidistrikt sier saken skal etterforskes grundig. Foreløpig mener politiet at det ikke er noe som tyder på at det har skjedd noe straffbart.

– Det har tidligere skjedd flere trafikkulykker på Gamle Mossevei, men ut fra min egen erfaring er den aktuelle strekningen ikke mer ulykkesbelastet enn mange andre i Follo, sier han.

Powered by Labrador CMS