LOKALT NÆRINGSLIV

GIKK KONKURS: Eden China Restaurant AS, som har holdt til i Oppegårdsenteret i Sætreskogveien 4, gikk konkurs forrige uke.
GIKK KONKURS: Eden China Restaurant AS, som har holdt til i Oppegårdsenteret i Sætreskogveien 4, gikk konkurs forrige uke.

Kroken på døren for to restauranter

Forrige uke ble det kroken på døren for både Eden China Restaurant og Wasabi Restaurant Tårnåsen.

Publisert Sist oppdatert

Eden China Restaurant AS, som har holdt til i Oppegårdsenteret i Sætreskogveien 4, har spesialisert seg på kinesisk mat.

I over 20 år har restauranten vært drevet av Randy Lim og Lisa Chung. Sommeren 2020 ble driften overtatt av Jiahao Feng. Han har hatt mye trøbbel med driften i de to pandemiårene. Aksjeselskapet, som ble registrert i juni 2020, ble oppløst torsdag forrige uke.

Oppegård Avis har dessverre ikke lyktes med å få kontakt med daglig leder i selskapet, men i slutten av mai skrev Østlandets Blad om at Jiahao Feng slet med å betale skatt og avgifter, og at han ikke klarte å overholde de gitte fristene for innbetaling av disse.

Stengte ned permanent

Mandag forrige uke ble også Wasabi Restaurant Tårnåsen, som spesialisert seg på asiatisk take-away, stengt ned permanent etter 16 år på Tårnåsen Senter.

– Etter 16 år her på Tårnåsen Senter har vi med tungt hjerte bestemt oss for å avslutte driften. Dette har ikke vært en lett avgjørelse, men er den beste veien videre. Vi vil takke alle våre kunder gjennom disse årene som har besøkt oss, bestilt mat og vært med på både de gode og hektiske dagene her. Uten dere hadde det ikke vært oss, skrev eierne.

16 ÅR PÅ TÅRNÅSEN: Wasabi Restaurant Tårnåsen har holdt til i Valhallaveien i 16 år.
16 ÅR PÅ TÅRNÅSEN: Wasabi Restaurant Tårnåsen har holdt til i Valhallaveien i 16 år.

Fire nye bedrifter

I løpet av den siste uken har det blitt registrert 13 nyetableringer i Nordre Follo. Fire av disse har forretningsadresse i Oppegård:

1. Glorvigen Holding AS, aksjeselskap med uoppgitt eller utilstrekkelig oppgitt virksomhet. Leder: Fredrik Glorvigen. Forretningsadresse: Stangåsveien 22D, Oppegård.

2. Mammma&Meg Duong, enkeltpersonforetak med uoppgitt eller utilstrekkelig oppgitt virksomhet. Innehaver: Nina Linh Nga Thi Duong. Forretningsadresse: Nordåskollen 57, Oppegård.

3. Nyland AS, aksjeselskap med uoppgitt eller utilstrekkelig oppgitt virksomhet. Leder: Bengt Ståle Nyland. Forretningsadresse: Jerpeleina 22, Oppegård.

4. Tektilbil AS, aksjeselskap med uoppgitt eller utilstrekkelig oppgitt virksomhet. Daglig leder: Moctar Tom Cherif Diawara. Forretningsadresse: Kolbotnveien 19E, Kolbotn.

Powered by Labrador CMS