ELEVER TIL TOPPS: Bring It Home EB, Ingieråsen ungdomsskole: F.v. Heidi Brandt (prisutdeler fra Kvinner i Business), Kaia Bjøntegaard, Sofia Burud, Amilia

Ingieråsen-elever stakk av med topp-pris i EB-mesterskap

Bring It Home EB fra Ingieråsen ungdomsskole (Oppegård) vant Akershusmesterskapet i kategorien SoMe-

Publisert

122 elevbedrifter fra de ulike ungdomsskolene i Akershus satte hverandre i stevne under GründerExpo 2018 / Akershusmesterskapet for elevbedrifter. Arrangementet fant sted på Norges Varemesse i Lillestrøm onsdag 28. februar.

Les også: Derfor er det lyskryss på Greverud akkurat nå

Det ble konkurrert i 12 ulike konkurranser og alle regionene i Akershus er representert ved i alt 19 deltakende skoler. Flere av klassevinnere går dessuten videre til Region Øst-mesterskapet som avholdes 31. mai på Gran i Hadeland. 50 representanter fra arbeids- og næringslivet stilte opp som jurymedlemmer og brukte dagen til å vurdere fremtidens entreprenører og ledere!

Juryens begrunnelse

Juryen var full av lovord til prisvinnerne fra Oppegård: 

– Facebook-siden utmerker seg ved å være informativ, oversiktlig og selgende. Den viser de involverte i prosjektet og skaper troverdighet til sluttproduktet. Reklamefilmprosjektet kommuniserer forretningsideen på en enkel måte hvor man lett kan se hvilke tjenester man tilbyr. Instagramkontoen skiller seg ut fra øvrig kommunikasjon og bruker Instagrams presentasjonsfordeler og har en egen vri hvor man benytter sort/hvitt og logofargen på en kreativ måte. Websiden er også informativ og oversiktlig og virkemidlene gir et gjennomgående samlet troverdig og selgende kommunikasjonskonsept. Juryen har lagt vekt på at markedsføringen skal nå målgruppen på en lett og forståelig måte. Bruken av virkemidler understøtter de ulike plattformene konsekvent over tid, uttaler juryens leder Heidi Brandt fra Kvinner i Business.

PS! Oppegård Avis gratulerer!

Powered by Labrador CMS