FOR EN SPRETTEN SØTING: Her ser du den ene elgkalven som har bosatt seg i nabolagene i syd i fullt sprang over et gjerde fredag morgen.

Se, så spretten!

Kjendiselgene slutter aldri å imponere eller forundre. Se bildet!

Den siste tiden har hele lokalmiljøet i Oppegård, ja, hele nasjonen hatt sine øyne på kjendiselgene som har nærmest bosatt seg i nabolagene på Myrvoll og på Greverud.

Både VG og Dagbladet har omtalt saken etter at det stod i Oppegård Avis, og våre lesere har rapportert inn om observasjoner.

Det er på grunn av krevende forhold i skogen har de to elgene beveget seg nærmere beboelse i jakt på mat og ly.

Spretten

Vår leser Roger Fadum tok opp kameraet og knipset elgkalven i fullt sprang over et gjerde.

Les også: Kjendiselgene er fortsatt på rundreise

Fredag morgen var elgfamilien igjen på besøk i hagene på Nordåskollen. Denne gangen var kalven mer nysgjerrig på hva den ville finne av mat på andre siden av gjerdet, og demonstrerte sine hoppferdigheter!

Følger med

Viltnemda råder folk til å vise forsiktighet rundt elgene, slik at de ikke blir skremt og det oppstår situasjoner som kan være farlige både for elgene og for mennesker. 

Elgene utgjør, ifølge Viltnemda ingen trussel eller fare så lenge folk lar den være i fred. De følger situasjonen fortløpende, og regner med at elgene vil trekke seg helt tilbake til skogen så snart forholdene ligger til rette for det.

Enn så lenge er det bare å nyte dette eksotiske besøket!

Powered by Labrador CMS