NORGES BESTE: Vanessa Sommer, Rekrutt, Tuva Engen Johansen, Litt øvet, Moa Lintho Skofterud, MesterElise Eldorshagen, Champ, Emilie Bekken, Slow, Emma Jørgensen, Elite sørget for at Norges beste danseskole for tredje gang på rad ble Follo Dansestudio.

Norges beste danseskole - igjen!

– Det er vanvittig stort å bli Norges beste dansestudio tre år på rad, sier leder av Follo Dansestudio, Tove Morstad.

– Dette var tidenes NM for oss, sier Tove Morstad, leder i Follo Dansestudio. 

I helgen som var var det Norgesmesterskap i Sandbekkhallen på Rælingen i blant annet dansestilene slow, freestyle, og champ.

– De lyser av mestringsfølelse og selvtillitt, og det er så flott, sier hun. 

Saken fortsetter under bildet. 

Norges beste - igjen

SAMLET: Dansere og trenere stilte villige opp for fotografene etter at seieren var i boks for tredje gang på like mange år. Fra v. Dorota Isadora Krzemien, Kristine Ludvigsen, Charlotte Arnesen, Emma Jørgensen, Moa Lintho Skofterud, Tove Morstad, Vanessa Sommer, Emilie Bekken, Ida Sofie Myhre-Andersen, Tuva Engen Johansen, Elise Eldorshagen og Bryn Birleson.

Siden Follo Dansestudio vant Team Match'en, hvor det er dansere fra hvert trinn, ble de også kåret til Norges beste dansestudio - for tredje år på rad!

– Det er vanvittig stort å bli Norges beste dansestudio tre år på rad! Vi er utrolig stolte, og har både bredde og topp, sier Morstad.

Les også: Storeslem i Blackpool!

Det var fem britiske dommere som fikk bestemme, og i noen finaler hadde de både første, andre og tredjeplassen, og totalt 88 finalister. 

NORGESMESTER FRA OPPEGÅRD: Emilie Bekken.

To NM-mestere fra Oppegård 

Danseskolen har studio på Sofiemyr og på Spydeberg, og selv om den har dansere fra hele Follo, var Oppegård sterkt representert. 

Emilie Bekken og Emma Jørgensen ble begge NM-mestere med tre NM-titler hver. 

Emilie danset freestyle i klassen elite u/14, og stakk av med to store pokaler og tre norgesmester-titler! 

Se bildekarusell øverst i saken!

Powered by Labrador CMS