HVEM HAR GJORT DETTE? Et vindu ble knust og det var en rekke harde smell mot husveggen som vender mot veien i ett-riden natt til lørdag.
HVEM HAR GJORT DETTE? Et vindu ble knust og det var en rekke harde smell mot husveggen som vender mot veien i ett-riden natt til lørdag.

Ble vekket av knuste ruter

Familie på fire ble vekket av voldsom vindusknusing om natten på Sofiemyr.

Publisert

Natt til lørdag 22. september ble en familie på fire vekket av at et av husets vinduer ble knust. Hendelsen skjedde i ett-tiden.

Det var også en rekke harde smell mot husveggen som vender mot veien, og familien sto opp og undersøkte eiendommen innvendig og utvendig.

Det ble etter hvert konstatert at vinduet på vaskerommet, som vender ut mot veien var knust.

Morgenen etter ble flere stener funnet på plenen foran huset, og også tydelige sår i husveggen. Noe som tyder på at stenene er kastet med stor kraft.

Skremmende opplevelse

Familien, som består av to voksne og to barn er skremt av opplevelsen.

– Det er en meget ubehagelig opplevelse å måtte gjennomsøke eiendommen din nattestid, når du har blitt vekket av vindusknusing.Tankene går raskt i retning av innbrudd og en forbereder seg på et mulig voldsomt møte av en inntrenger, sier husets eier.

Flere i familien har hatt søvnproblemer i etterkant av episoden.

Viktig med oppklaring

Familien forteller at de har gjort funn, og har noen observasjoner. De er i dialog med politiet, utekontakten i Oppegård og rektor ved Roald Amundsen videregående skole.

Saken er anmeldt, og politiet har vært i dialog med familien flere ganger i etterkant av hendelsen.

– For oss er det viktig med en oppklaring, og vi tror også at det kan være viktig for gjerningspersonen å få ryddet opp i en hendelse som kanskje egentlig ikke var planlagt så godt i forkant, sier familien.

De ønsker flere tips i saken, og ønsker å bidra til et positivt utfall i en veldig trist sak.

Anonym tilståelse

Dersom gjerningspersonen ønsker å rydde opp, er dette også mulig gjennom anonym kontakt med Utekontakten i Oppegård, uten at politiet eller andre involveres.

Familien samarbeider med Utekontakten, og er i så fall villig til å trekke anmeldelsen.

Kontaktpersonen er Gregory Gurvich og kan kontaktes på mobil 920 95 548.

Les også: – Ingieråsen bør reguleres på nytt