GLAD: Erik Eeg i Follo Sport viser stolt frem den nye drakt- og utstyrslinjen til Kolbotn IL, som Follo Sport nå er totalleverandør på.

– En viktig avtale for både idretten og oss

Erik Eeg i Follo Sport kapret Norges kanskje største avtale i sitt slag da KIL signerte utstyrsleverandørkontrakt med sportsbutikken på Sofiemyr.

Publisert

I lokalene på Sofiemyr sitter innehaver av Follo Sport, Erik Eeg. Han bygget opp sin egen sportsbutikk fra en drøm, en drøm å starte noe selv, bidra til godt utstyr til idretten, og ikke minst konkurrere med de store aktørene på markedet.

Les også: Kjøp kaffe - støtt idrettslaget

Det har han virkelig fått realisert, og med inngåelse av den nye storkontrakten med Kolbotn IL som utstyrsleverandør, er det ingen tvil om at Eeg og hans ansatte har skåret hat-trick!

NB! Saken fortsetter under bildet!

Historisk og stor

GLAD: Erik Eeg i Follo Sport viser stolt frem den nye drakt- og utstyrslinjen til Kolbotn IL, som Follo Sport nå er totalleverandør på.

En historisk avtale ble nylig undertegnet mellom Follo Sport og Kolbotn IL. Nå blir den lokale sportsforretningen idrettslagets offisielle sportsutstyr-leverandør!

– Det er fantastisk morsomt for oss at en så stor klubb har valgt å gå for en avtale med en relativt liten, men nær og lokal butikk. Det er stas, sier Eeg.

Les også: KIL og Follo Sport på samme lag

– Vi har et entydig klubbfokus i det vi driver med, og gjennom mange år i både styreverv og med barn som har vært aktive i flere idretter i Kolbotn, kjenner vi klubben både på innsiden og utsiden. Det gjør at vi vet hva idretten har behov for. Vi føler oss rett og slett litt beæret, sier han. 

NB! Saken fortsetter under bildet!

GLAD: Erik Eeg i Follo Sport viser stolt frem den nye drakt- og utstyrslinjen til Kolbotn IL, som Follo Sport nå er totalleverandør på.

Fem år

Avtalen mellom de to partene strekker seg over fem år, og det er et betydelig beløp vi snakker om. Kolbotn er et av Norges største idrettslag med sine rundt 2500 medlemmer, og en leverandøravtale som dette, beløper seg til flere millioner kroner.

Les også: Kolbotn IL og Follo Sport på samme lag

– Dette er en stor avtale for oss som nok også vil gi synergieffekter på flere måter. Det gir også både oss og idretten forutsigbarhet. Vi skal gjøre vårt aller beste og ytterste for å gi Kolbotn god service, og har også satt opp et eget showrom med hele kollekasjonen til idrettslaget, med alt fra supporterutstyr til utstyr som utøverne trenger for å prestere, sier Eeg.

FORNØYDE: Både daglig leder i KIL, Harald Vaadal (t.v.) og innehaver Erik Eeg i Follo Sport på Sofiemyr, er glade for den nye avtalen.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Også KIL er Hummelende fornøyd

Avtalen med Follo sport er, som tidligere nevnt, en forlengelse av idrettslagets overgang til Hummel som utstyrsleverandør.

Les også: Nystekt brød til inntekt for Oppegård IL

– Vi har levert Hummel-ustyr i flere år og har svært god erfaring med utstyret. Det er knapt nok en eneste reklamasjon, og utstyret oser av kvalitet, skryter Eeg.

 

Også daglig leder Harald Vaadal i KIL er fornøyd med avtalen.

– Kolbotn IL er jo et stort idrettslag, og en avtale med et lag med så mange medlemmer har vært attraktivt for mange tilbydere både på utstyr og forhandler. Vi har vært i samtale med 14 aktører, men valgte av mange hensyn til slutt å lande på lokale Follo Sport som forhandler, forteller Vaadal.

Les også: Rett i koppen - til inntekt for Oppegård IL!

– Det er jo mange forskjellige og ulike behov i hver enkelt gruppe. Vi vil følge nøye opp at Follo Sport leverer det som står i avtalen, og stiller høye krav, sier Vaadal.

Dermed er det bare å handle lokalt, og avtalen er allerede trådd i kraft, så det er ingen grunn til å vente med å handle det du trenger til deg selv eller dine idrettsaktive barn.

Powered by Labrador CMS