BLE HELT SATT UT: Mester Grønns daglige leder Beate Vestlund-Fjermerå ble helt starstruck av statsminister-besøket på Kolbotn Torg.
BLE HELT SATT UT: Mester Grønns daglige leder Beate Vestlund-Fjermerå ble helt starstruck av statsminister-besøket på Kolbotn Torg.

Erna tok Kolbotn med storm

I løpet av en god halvtime rakk statsminister Erna Solberg å snakke med pensjonister, besøke lokalt næringsliv og snakke litt politikk.

Publisert

Det er selvsagt ikke hverdagskost at statsministeren kommer på besøk, men når valget nærmer seg kan man altså sette både gård og grunn på at de største rikspolitikerne inntar «bygda». De siste dagene har en rekke storfisker vært på besøk, men vi manglet den aller største.

Før i dag. I dag kom selveste Erna.

I det som sannsynligvis var et nøye sammenskrudd besøk rent tidmessig, fant statsministeren tid en liten prat med pensjoist-gutta utenfor baker´n, flere hyggelige småsamtaler med lokalbefolkningen, en hils på den lokale valgkampbrigaden, noen eksklusive minutter med fremmøtt presse og en god runde innom Kolbotn Torg.

TOK SEG TID: Gutta på bakerhjørnet fikk seg noen små minutter med statsminister Erna Solberg.
TOK SEG TID: Gutta på bakerhjørnet fikk seg noen små minutter med statsminister Erna Solberg.

– Hun er en rå dame

Der stoppet hun både hos blomsterhandleren Mester Grønn og hos Baker Nordby. Begge steder var det stor entusiasme og en raus porsjon «starstruck-het», over at selveste statsministeren tok seg tid.

– Jeg ble helt satt ut faktisk. Det er dødskult at jeg fikk prate med henne, for jeg synes hun er en helt rå dame, lo Beate Vestlund-Fjermerå, daglig leder.

Så får det heller stå sin prøve at hun i farten og all viraken glemte det hun egentlig hadde bestemt seg for å si til Solberg.

Ville ikke ha boller

Glade ble også baker-duoen Naza Kryeziu og Lauretta Magdalenda hos Baker Nordby. De var på tilbudssiden med de ferskeste kanelboller, men der meldte Solberg pass.

NB: Saken fortsetter under bildet.

Det var det absolutt ingen sure miner for hos den daglige lederen Kryeziu.

– Å nei, vi er ikke skuffet over at hun ikke ville ha boller, vi er bare glade for at hun kom på besøk til oss. Det er så koselig at hun kommer og møter oss vanlige folk, da Kryeziu, som har jobbet for Baker Nordby i 13 år.

Under hele besøket stilte Solberg villig opp på på både selfier, klappet «bikkja» til lokalpolitiker Bjørn Kløvstad og snakket pent om Nordre Follo.

Det må man nesten når man er på frierferd, og fortsatt ligger litt «bakpå» på målingene.

Har fortsatt troen

Og tro ikke at hun har gitt opp håpet om flere år som statsminister.

– Det er faktisk ikke store forflytningene i antall som skal til før vi er i føringen, og målinger er målinger. Vi har fortsatt mange dager igjen å jobbe på før valget, og jeg har så definitivt troen på at vi skal snu dette før 13. september, sa hun offensivt til Oppegård Avis.

NB: Mer Erna - og da med mer politisk innhold - i papirutgaven på torsdag.

Powered by Labrador CMS