FRISK LOVNAD: Valgkamp for alle pengene, var vårt valgflesk. Vi håper du fikk det du betalte for.

Holdt vi det vi lovte?

Denne valgkampen har vi gitt deg 106 grunner til velge riktig. Godt valg!

Publisert

«Etter sommerferien blir det valgkamp for alle pengene», skrev jeg i en kommentar før sommerferien.

Her lovte vi en bred Oavis-dekning av valgkampen, både for å belyse alle sider av valgkampen, men også for å overbevise enda flere om at vi er verdt pengene.

Nå er det fire timer igjen til de første valgdagsmålingene seiler over tv-skjermen, og vi har nå levert vår foreløpig siste sak om valgkampen. Den neste blir tross alt etter all sannsynlighet om resultatet. 

106 saker om valg

Dermed er det også på tide å gjøre opp status om vår dekning av valgkampen.

Siden etter ferien-oppstarten 7. august har vi servert 106 saker om kommunevalget 2023. En god andel har vært debattinnlegg, men en betydelig prosentandel har vært vår journalistikk. Vi har forklart, dokumentert, ment, provosert og avslørt.

Min påstand er at vår lille redaksjon har gitt folk de beste forutsetninger for å velge riktig. Det er likevel du som er dommeren. 

Klokken 21 i kveld får både du og jeg den første pekepinnen på om Nordre Follo får et annet flertall enn vi har hatt de fire siste årene. I løpet av kvelden får du sannsynligvis vite om det blir et ordførerskifte, eller om Hanne Opdan får fornyet tillit.

Oppegård Avis er på plass i Kolbotn sentrum i hele kveld, på jakt etter de siste målingene, de friskeste kommentarene og de umiddelbare reaksjonene. Du får det siste først på Oavis.no.

En siste takk

Takk til alle som har engasjert seg i denne valgkampen. Dere har på hver deres måte, og i ulik størrelse, gjort deres innsats for demokratiet. Takk til dere politikere. En ekstra takk til de av dere som har skrevet og ment. Også til dere som har kommentert under sakene våre. Ja, og til dere som har diskutert politikk på jobben eller toget.

Vi sender en lykke til til deg som håper på noe i kveld.

Godt valg! 

PS: Leser du denne kommentaren og tenker at du har lyst å prøve et abonnent, så finner du det HER. Vi tror ikke du vil angre på det.

Powered by Labrador CMS