KLARE FOR NYE EVENTYR: Ivar Maurstad (flvl), Ingrid Nissen, Egil Wenger, Jan Bakkerud, Trygve Solstad, Tore Gjedrem, Luca Ikim Skog og Roy Skog er klare for å skape magi igjen denne helgen!

– Dette blir en eventyrlig helg!

I år er det 20. året Eventyrfestivalen arrangeres i Oppegård. Like eventyrlig blir det selvfølgelig 22.-24. september i år.

Det blir som alltid stemning under Eventyrfestivalen, med Eventyrsti, Eventyrmarked og Familiedag. Fredag 22. september til søndag 24. september er det bare å gjøre seg klar for en magisk helg. Tore Gjedrem i Kolben oppfordrer alle til å ta turen ut, og kle seg etter været.

Les også: Eventyrfestivalen i revy

– Det er lurt å ha støvler og rengtøy på seg hvis man skal gå Eventyrstien. Og ta med en lommelykt, den siste timen blir det mørkt, sier Gjedrem.

PS! Saken fortsetter under bildet!

Eventyrlig jubileum

POPULÆRT Alt sparkes, tradisjon tro, i gang med Eventyrsti i skogen på fredag.

Eventyrstien er fredag kveld fra klokken 18.00 til 21.00, en magisk kveldstur for hele familien, med start nederst i Ingierkollen slalåmbakke. Langs stien står flere foreninger og lag klare til å bidra til en fantastisk opplevelse for store og små.

– Blant annet har speiderne en stand med servering i massevis, og på første post serever jeger- og fiskerforeningen villmarkskaffe, forteller Gjedrem.

Les også: Gjenopplev Eventyrfestivalen 2016

Det er hele 20 år siden den første Eventyrfestivalen, og initiativtaker Roy Skog er fortsatt med. Han synes det er fantastisk at arrangmentet har fått plass i kulturbudsjettet til kommunnen.

– Det er enormt, og nå går det på skinner. Det er helt utrolig, sier Skog.

Han lover at det er den «gode, gamle, kjente» Eventyrstien folk vil oppleve fredag 22. september, og at det blir både trolldans og «spøk og spenning.»

PS! Saken fortsetter under bildet!

MARKEDSDAG: Lørdag blir det boder og kos av alle slag under Markedsdagen.

Barnelopper

Lørdag 23. september er det full rulle på Kolbotn torg.

Det blir markedsboder, aktiviteter for barn og ungdom, hoppeslott, funball og kanopadling.

I tillegg blir det eventyrfortelling på biblioteket. Og som om ikke det var nok, blir det underholdning fra scenen også, med alt fra Lotus barnegospel til Kolbotn-Garden. Gjerdem håper enda fler ønsker å stille opp i markedsbodene og minner om barnas loppemarked

Les også: Gjenopplev Eventyrfestivalen 2016

– Her kan barn ta med og selge det de ønsker, gi bort, eller bytte ting med hverandre hvis de vil, sier Gjerdem.

AVSLUTTER: Det er den lokalhistoriske og koselige dagen på Gjersjøelva Natur- Og Kulturpark som avslutter moroa.

PS! Saken fortsetter under bildet!

Billett på nett

Arrangørerene informerer om at Eventyrstien koster 30 kroner hvis man kjøper ved inngangen, men at det koster 25 kroner dersom man forhåndskjøper, og oppfordrer folk til å gjøre det.

– Man kan kjøpe billetter på nettsidene til kolben, det er mye kjappere og man slipper å vente, særlig med barn, sier Gjedrem.

 

Powered by Labrador CMS