ETTERLYSER SMÅ OG STOE BAKERE: – Vi håper derfor at mange kan bli med på denne konkurransen. Vi trenger mange eventyrlige kaker, sier leder Anne Solhaug i Oppegård Frivilligsentral.

– Bli med på eventyrkake-konkurranse!

Lørdag 24. september skal det kåres vinneren av Nordre Follos flotteste eventyrkake.

Publisert Sist oppdatert

– Bli med på årets eventyrkakekonkurranse og bak Nordre Follos flotteste og "godeste" eventyrkake. Da gjør da en god gjerning samtidig som du kan vinne premie, ære og berømmelse, sier Anne Solhaug, som er leder av Oppegård Frivilligsentral.

Kakekonkurransen er en del av Eventyrfestivalen i Nordre Follo, som arrangeres fra fredag 23. september til og med søndag 25. september.

Påmeldingen til kakekonkurransen sendes til Anne Solhaug på mobil 976 53 131, mens innleveringen av bidragene gjøres utenfor Kolbotn kulturhus lørdag 24. september klokken 10:30.

INVITERER ALLE: Anne Solhaug inviterer alle til å bli med på kakekonkurransen.

Årets TV-aksjon

– Samme dag skal en jury kåre en vinner i barneklassen (opp til tolv år) og en vinner i voksenklassen, som begge får premie, ære og berømmelse, sier Solhaug.

Hun sier at etter kåringen blir alle bidrag solgt stykkevis til inntekt for årets TV-aksjon, som samler penger til Leger Uten Grensers arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest.

– Vi håper derfor at mange kan bli med på denne konkurransen. Vi trenger mange eventyrlige kaker, sier Solhaug.

Powered by Labrador CMS