EVENTYRFESTIVALEN

EVENTURLIG STEMNING: Det var en eventyrlig stemning på Jan Baalsruds plass da Daidalos (Håvard Lilleheie) fra den populære tv-serien «Labyrint» (NRK Super) kom på besøk til Kolbotn og fremførte «Gi meg slim»-sangen.

Skapte magisk stemning

Værgudene spilte på lag da store og små strømmet til Eventyrfestivalen på Kolbotn lørdag 24. september.

Publisert Sist oppdatert

Det var en magisk stemning med cirka 1600 mennesker på Jan Baalsruds plass da Daidalos (Håvard Lilleheie) fra den populære tv-serien «Labyrint» på NRK Super kom på besøk til Kolbotn og fremførte «Gi meg slim»-sangen, men arrangementet på lørdag var mye mer enn bare dette!

Folk koste seg i godværet, og de hadde mye å velge mellom. Det var alt fra eventyrlig fortellerstund og teaterforestilling i Kolben til konsert med Morgan Sulele, koret Lotus og flere andre musikalske innslag på scenen rett utenfor kulturhuset.

På Jan Baalsruds plass var det flere markedsboder, et bamsesykehus, barnas loppetorg, et maleverksted, flere konkurranser og ulike aktiviteter for barn og unge. Blant høydepunktene kan vi også nevne avduking av bysten til Roald Amundsen og innslaget fra Kolbotn Garden-jentene, som avsluttet det hele med imponerende gatedrill.

Årets eventyrkakekonkurranse i regi av Oppegård Frivilligsentral var også vellykket. Alle de tolv bidragene ble solgt stykkevis til inntekt for årets TV-aksjon, som samler penger til Leger Uten Grensers arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest.

Nedenfor kan du se noen bilder fra det vellykkede arrangementet.

TOLV BIDRAG: Tolv flotte kaker konkurrerte i årets eventyrkakekonkurranse. På bildet ser du lederen av Oppegård Frivilligsentral, Anne Solhaug, som hadde ansvar for konkurransen.
VELLYKKET KAKEKONKURRANSE: Tolv kakebakere deltok i eventyrkakekonkurransen på Kolbotn Torg. På bildet ser du juryen sammen med de to vinnerne, Eline Klevset Johannessen i barneklassen og Selene Morejvdo i voksenklassen.
ANSIKTSMALING: Det var også ansiktsmaling til inntekt for tv-aksjonen. Minst 100 barn fikk ansiktsmaling av ungdomselever fra valgfaget innsats for andre.
GATEDRILL: Kolbotn Garden-jentene avsluttet arrangementet med imponerende gatedrill.
VANT KINOBILLETTER: Hundrevis av mennesker var innom standen til Oppegård Avis hvor de fikk boller og prøvde seg på spørsmålene i vår quiz. Vinneren er nå trukket. Vi gratulerer Atle Kaas Andersen med kinobilletter.
EVENTYRMARKED: Det var et godt utvalg av ting folk kunne kjøpe på eventyrmarkedet.
PÅ RICKSHAWTUR: Flere eldre ble kjørt i rickshaw (tilbud hos Oppegård frivilligsentral), her med varaordfører Hans Martin Enger som pilot.
BAMSESYKEHUS: Oppegård Frivilligsentral sørget for et bamsesykehus på Jan Baalsruds plass.
ROTARY: Oppegård Rotaryklubb var blant flere organisasjoner som var godt synlige på eventyrfestivalen.
FISKEDAM OG ANDRE AKTIVITETER: Det var flere ulike aktiviteter for barn på Jan Baalsruds plass.
BARNAS LOPPETORG: Barnas loppetorg trakk mange barn som fikk nye leker til svært lave priser.
MALEVERKSTED: Mange barn deltok i malerverksted i regi av Kolbotn Maleklubb.
TOK SELFIE: Mange barn og unge tok selfie med Daidalos (Håvard Lilleheie) fra NRK Super.
Powered by Labrador CMS