GULL-JENTER: Golden Girls vant Hyundais Fair Play pris under årets Norway Cup.
GULL-JENTER: Golden Girls vant Hyundais Fair Play pris under årets Norway Cup.

Fair Play, jenter!

Oppegård-jentene Golden Girls vant Hyundais Fair Play pris, og premien på 20 000 kroner, under Norway Cup i år.

Publisert

Oppegård-jentene Golden Girls hanket likeså godt inn Hyundais Fair Play pris under årets Norway Cup. J12 laget stilte med to sjuer-lag, og spilte til sammen tolv kamper, med sju seire, to uavgjorte og tre tap. 

Lagleder Marianne Solli Løken er stolt av Fair Play-jentene og jobben som har vært lagt ned på området. 

– Det var veldig stort, vi har jobbet ganske målrettet med Fair Play i hele vår, og har hatt fokus på det. Alle spillerne har signert en Fair Play kontrakt, forteller Solli Løken. 

Laget har også planer om å kåre årets Fair Play spiller hvert år, hvor laget stemmer på hvem de synes fortjener det mest. Men hva de skal bruke pengepremien på 20 000 kroner på, det er de ikke sikre på ennå. 

– Vi har faktisk ikke tenkt på det ennå. Pengene flyr jo i et sånt lag, men vi må gjøre noe spesielt så det ikke bare forsvinner i det store gapet, sier laglederen. 

Solli Løken er svært fornøyd med innsatsen som er lagt ned med å jobbe med Fair Play, og bedyrer at de ikke skal avslutte nå. 

– Vi har tenkt å ha fokus på det fremover også, vi synes det er viktig. Det er et veldig sammensveiset lag, med en engasjert foreldregruppe som alltid stiller opp, og jentene er positive. Det er et veldig positivt lag, avslutter Solli Løken.

Powered by Labrador CMS