GIVERGLEDE: Hotelldriektør på Quality Hotel Entry på Mastemyr, Malin Petterson, synes det er fint å gi noe til de som trenger det.

Giverglede på hotellet

På Quality Entry på Mastemyr kan du, også i år, legge gaver under treet til noen som trenger det. Men fort deg, fristen er 16. desember.

Publisert

"Det at du  gleder en annen er den eneste glede" skrev Arnulf Øverland i sitt dikt" En hustavle". Nå har du også muligheten til å glede noen andre. På Quality Hotel har de, som tidligere år, et juletre stående hvor man kan legge gaver under som går til Fattighuset i Oslo. 

Hotelldirektør Malin Petterson synes det er et fint tiltak, og glade for samarbeidet med Fattighuset. 

– Vi har samarbeidet med dem de siste fem årene, i fjor fikk vi inn litt over 300 gaver, sier Petterson. 

Tenk på ungdommene

GAVER TIL ALLE: I fjor var det over 300 gaver som ble lagt under treet på hotellet på Mastemyr.

Julegavene kan leveres under treet i lobbyen på hotellet, og man kan selv velge om man pakker inn gaven eller ikke. 

– Alle gavene blir uansett åpnet, så man må ikke pakke inn, men velger man å gjøre det må man skrive alder og kjønn pakken passer til utenpå, sier Petterson. 

Hun oppfordrer de som vil levere til også å tenke på ungdommene. 

– Mange tenker på barna i julen, vi får ekstremt mange gaver til barn, men vi trenger også til ungdommer og litt yngre voksne. 

Mandag får Petterson også besøk av en lokal barnehage, og hun oppfordrer andre barnehager til å ta kontakt hvis de ønsker å komme med gaver. 

– Vi arrangerer og gjør det litt koselig for barna med nisse og pepperkaker. Også er det fint for barna å gi noe i julen, sier Petterson. 

Powered by Labrador CMS