BLIR UTVIKLINGSSJEF: Stine Gregersen Vhile går inn i sin nye jobb fra 1. oktober. Her er hun på fjelltur i sommer sammen med familiens irske setter Solo (2 ½).

Stine fra Hellerasten får sentral rolle i Felleskjøpet

Stine Gregersen Vhile blir utviklingssjef i Felleskjøpet Fôrutvikling (FKF), landets ledende utviklingsmiljø på kraftfôr.

Publisert Sist oppdatert

49-åringen fra Hellerasten går inn i sin nye jobb fra 1. oktober. Hun vil ha daglig tilhold hos Felleskjøpet Agris avdeling på Holstad i Ås kommune, men vil pendle til selskapets kontor i Trondheim ved behov.

Stine Gregersen Vhile er et kjent navn i kraftfôrbransjen. Hun er utdannet veterinær og har i tillegg en doktorgrad fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) i Ås. Doktorgradsarbeidet omhandlet ernæring hos hund og blårev.

– Stine har variert erfaring fra både fag og forretning, og har innblikk tilknyttet flere dyrearter. Hun har også bred innsikt rundt forskning og formidling, både som lærer på universitetsnivå og på videregående skole. Vi har også observert henne som en dyktig formidler av fag i møte med kunder og marked, sier administrerende direktør Knut Røflo i FKF.

Har interesse for hund

I dag er Gregersen ansatt som fagsjef i Animalia AS. Privat har hun lang erfaring med, og interesse for, hund. Hun har tidligere drevet aktivt i Norske Redningshunder og har hatt en grå schæferhund som godkjent redningshund. Nå har Stine og familien to irske settere som trenes aktivt mot jakt og jaktprøver.

– Stine vil tiltre i Felleskjøpet Fôrutvikling den 1. oktober, og vil ta hovedansvaret for utviklingsarbeidet innenfor kjæledyrområdet, sier Røflo.

Fakta om FKF:

  • Felleskjøpet Fôrutvikling (FKF) ble etablert i 1992.
  • Har levert produktutvikling og innovasjoner til Felleskjøpene og norsk landbruk i snart 30 år.
  • Har bidratt og bidrar til at forskningsresultater raskt kommer bøndene til nytte.
  • Er eid av Felleskjøpet Agri SA og Felleskjøpet Rogaland Agder SA.
  • Utviklingsarbeidet skjer i tett samarbeid med eierne og med ulike kunnskapsmiljø i Norge og Europa.
  • Leverandører av tilskuddsfôr og råvarer generelt er også viktige samarbeidspartnere i Felleskjøpets utviklingsarbeid på kraftfôr.
Powered by Labrador CMS