DISSE FEM: Alle disse svarte Oppegård Avis sin utsendte på ukens fem på gata.

– Ingenting er bedre enn en kopp te foran peisen om høsten.

For noen er hyttesesongen over, for andre ikke. For andre har høstferien passert som hverdagen ellers. 

Publisert

Hver uke stiller vi små og store spørsmål til lokalbefolkningen i Nordre Follo, og enda nærmere bestemt gamle Oppegård.

Denne uka er spørsmålet enkelt og greit: Hva har du gjort i høstferien? 

Niel Fjærvik Press (21), Oppegård

– Jeg har studert store deler av høstferien. Vi har ikke høstferie på skolen, så jeg har vært på forelesninger og jobbet en del hjemme med skole. De dagene jeg har hatt fri har jeg vært på kafé med kjæresten min og gått tur ved Hvervenbukta. 

Lisbeth Hellevik (60), Kolbotn

– Jeg har stort sett jobbet i høstferien. Ellers har jeg spilt golf på Oppegård golfbane. Jeg har også gått mye tur med venninner. Det er så deilig å gå tur ute i naturen når fargene på trærne begynner å endre seg.

Ann-Mari Arnesen (83), Sofiemyr

– Nå som høsten har kommet er det ikke tid for å være på hytta ved sjøen lenger, så i høstferien har jeg stort sett vært hjemme. Jeg har ordnet huset og gjort det klart til høsten. Jeg har satt frem nye puter og fått frem litt mer høstfarger.

Martine Sjøvall (19), Tårnåsen

– Jeg har vært på hytta i Gol med familien. Vi har gått tur, grillet i bålpanne og spist fårikål. Jeg har også jobbet en del. Jeg synes høst er veldig koselig. Ingenting er bedre enn en kopp te foran peisen om høsten.

August Aresvik (32), Sofiemyr

– Jeg har jobbet hele ferien. Ellers om høsten pleier jeg å være med venner, også prøver jeg å være litt mer ute i naturen. Det jeg liker med høsten er at det blir mørkere om kvelden, da er det lettere å sovne. Også blir det friskere luft, det er deilig.

Powered by Labrador CMS