GLEDER SEG: Hovedtrener for Oppegård, Ermir Haxhiraj, er klar på ambisjonene for årets sesong. I kveld skal guttene hans sesongdebutere.

Klart for sesongstart!

I kveld starter serien for Oppegård A-lagsherrer i fotball.

Publisert

Endelig er det klart for første hjemmekamp for Oppegårds A-lagsherrer i fotballens femtedivisjon, avdeling 03.

Første kamp er mot nabo Langhus, og i Oppegårds stall stiller Lars Jørgen Myhrvold, Gaute Økland, Pål Marius Bråten Kristoffersen, Daniel Ibrahim Stølen, Lukal Hattestad Orsatti, Marius Hvistendal Ringen, Magnus Skogli, Trym Kristian Økland, Sander Aasbrenn Berger, Adrian Osem Granmark, Farhad Shernejat, Brage Sulerud Lykseth, Isak Holm Kippem Edvinas Zidkich og John Kenneth Skoglund. 

Kampen spilles klokken 20.15 på Østre Greverud kunstgress. 

Troen på sesongen

Oppegård ILs A-lag har fått ny trener pdenne sesongen, nemlig albaneren Ermir Haxhiraj (34), som har tegnet under ettårskontrakt med de gule og svarte. 

Han er klar på ambisjonene foran årets sesong, og tror til og med på opprykk.

–  Jeg har tro på at vi kan rykke opp til 4. divisjon denne sesongen. Spillerne er i stand til å klare det, men det må forbedres på det taktiske, sier Haxhiraj.

Dermed er det bare å glede seg, for i kveld braker det hele altså løs, og vi vet med sikkerhet at Oppegårds A-lagsherrer gleder seg stort til å kjempe om poengene. Da er det også viktig at publikum kommer, så dra på kamp!

Powered by Labrador CMS